Sta muskarci primecuju kod zena tokom seksa

Zene se obicno plase i pitaju se kako ce izgledati u ocima muskaraca. Evo tajne sta zapravo muskarci primecuju kod zena tokom seksa.

Oči i lice

Muškarci vole oči, jer kako se kaže – one su ogledalo duše. A kada se skinete, on će posmatrati kako ga vi gledate. Ono što će tražiti i što će ga sigurno dodatno napaliti, jeste požuda u njima. Jednako je tako s celim vašim licem – što se više užitka vidi na njemu, to bolje. A on vas gleda…

Pokreti

Noćna mora svake žene jeste kada muškarac upoređuje vaše veštine sa veštinam bivših parterki. No, to na početku radi svaki muškarac. To ne znači da mu se vi ne sviđate, već samo želi videti vaše pokrete. On samo zna šta je imao pre i želi da vi napravite nešto drugačije, što će mu odgovarati. To vam se može učiniti kao veliki pritisak, no verujte nam nije. Muškarci odobravaju sve poteze, zbog kojih se osećaju dobro, a vi se samo malo dodatno potrudite.

Samopouzdanje

Još jedna stvar koju muškarci primećuju na ženama, kada je seks u pitanju, jeste nivo samopouzdanja. Nema veze da li imate celulit, koji kilogram više ili manje, kakva vam je frizura tamo dole i slično… Ako se vi osećate dobro u svojoj koži i poželjno, to je ono što on želi i što mu treba. Muškarci ne vole žene koje nemaju samopouzdanje, jer takve dame ne žele da isprobavaju nove stvari, s obzirom na opsednutost svojim manama.

Miris

Miris ima moć da ga zapali, ali i ugasi pa vodite računa da uvek fino mirišete te zaboravite na nepravilnosti, koje on ne primećuje. Prepustite se i uživajte, zaslužili ste.

Izvor: index.hr

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *