Sta muskarce najvise uzbudjuje? Otkrijte muske fetise

Koja su to mest koja muskarce najvise uzbudjuju? Procitajt etekst i saznajte.

Pojam fetiš se danas najčešće koristi za opisivanje naklonosti prema svemu i svačemu, pa se čini da polako počinje da gubi svoju prvobitnu seksualnu konotaciju. U tradicionalnom značenju ovog pojma, fetiš se definiše kao seksualno uzbuđenje izazvano nekim objektom ili situacijom.
1. Stopala su važna erogena zona

Nauka o refleksima je dokazala da su određeni prsti na stopalima povezani sa seksualnim zadovoljstvom. Ako je vaš partner lud za stopalima, dajte mu svoja stopala da ih izmasira. Nosite štikle tokom seksa, to ga može jako uzbuditi jer muškarci više od žena reaguju na vizuelne stimulanse.
2.Grudi i zadnjica predstavljaju mušku fiksaciju

Zbog evolucijskih razloga ih smatraju pokazateljem plodnosti žene. Ako znate koji od ova dva dela tela više uzbuđuje vašeg partnera, iskoristite to. ‚‚Doggy style” će mu pružiti pogled na vašu zadnjiczu, dok mu poze u kojima ste vi gore, okrenuti licem ka njemu, pružaju mogućnost da se igra s vašim grudima.
3. Donje rublje podiže uzbuđenje do tačke usijanja

to se dešava jer je u svakodnevnom životu sakriveno. Zagolicajte mu maštu tako što ćete mu dati sve ‚‚na slamčicu ”. Pošaljite mu fotografiju na kojoj se vidi bretela grudnjaka ili mu recite da ste kupili one crvene gaćice kojima se oduševio kada ste bili u šopingu prošli put. Kada krenete u akciju u krevetu, nosite donje rublje što duže. Prepreke s kojima se suočava dok ne dođe do ‚‚onog dela” dodatno će podgrejati atmosferu.
4. Egzibicionizam

Strah da ‚‚ne budete uhvaćeni na delu” podiže adrenalin. Javna mesta nisu dobra ideja ako ne želite da budete viđeni, ali možete podići roletne da dobijete isti učinak.
5. Igranje uloga

Jako je oslobađajuće ako prihvatite ono što vas uzbuđuje i o tome razgovarate sa svojim partnerom. To ne znači da odmah treba da odete u drugu krajnost. Lagano lupkanje po zadnjici je sasvim dovoljno za početak.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *