Vibrator problemi

ŠTA LI JE MISLILA?! Razvela se i kupila vibrator: “Koristila sam ga šest puta dnevno, svaki dan, nedelju dana…”

Stvari su brzo izmakle kontroli…

Posle razvoda Nadia Bokodi odlučila je da kupi vibrator. Iako je na početku bila oduševljena, zbog nezgode je završila kod lekara.

– Nakon razvoda nisam bila spremna za novog seksualnog partnera pa sam preko interneta naručila vibrator. Kad sam ga isprobala, postala sam opsednuta time kako brzo i jednostavno mogu da doživim orgazam. Osećala sam se moćno kad sam preuzela kontrolu nad svojim seksualnim zadovoljstvom, ispričala je Nadia.

Međutim, stvari su ubrzo izmakle kontroli.

– Nakon par nedelja osetila sam bolove i otišla kod lekara. Kad je počeo da mi postavlja pitanja, shvatila sam da me dole boli jer sam preterala u korišćenju vibratora. Bilo je pomalo smešno, ali i jako neprijatno – kaže ona.

Morala je da prizna lekaru da je vibrator samo u prvih nedelju dana od kupovine koristila čak šest puta na dan i to pri najvećoj brzini.

On joj je savetovao da odmah prestane sa korišćenjem seksualne igračke kako bi joj se telo oporavilo.

– Bitno je da zapamtite da morate krenuti polako kad isprobavate nešto novo. Ja sam na teži način naučila da ne smem koristiti turbo brzinu pri prvom pokušaju i da se ne smem previše zaneti – kaže ona.

Ovo neugodno iskustvo ipak je nije okrenulo protiv seksi igračaka i kaže da je u međuvremenu proširila svoju kolekciju.

– Igračke za seks su odličan način da istražite nove fantazije, podjednako kad ste sami ili sa partnerom. Ako ih nabavite kod proverenih proizvođača, prilično su sigurne za upotrebu – zaključila je Nadia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *