Brena sin i snajka

SPREMA SE NAJSKUPLJA SVADBA NA ESTRADI! BRENA I BOBA SPREMILI IZNENAĐENJE ZA ALEKSANDRU I FILIPA, EVO ŠTA ĆE IM POKLONITI!

Lepa Brena i Boba su se ponudili da finansiraju slavlje budućih mladenaca, u čemu će učestvovati i Aleksandrini roditelji, dok će organizatori venčanja ispunjavati sve mladine želje.

Popularnu zvezdu “Granda” Aleksandru Prijović na Dan zaljubljenih verio je njen dvogodišnji izabranik Filip Živojinović tokom zajedničkog boravka u Majamiju, a pevačica je uzbuđena zbog priprema velikog svadbenog veselja koje sledi.

Kako “Blic puls” saznaje, Prijovićeva želi da dan venčanja bude kao iz najlepše bajke i uz podršku Filipove i njene porodice, ali i organizatora ovakvih proslava potrudiće se da to i ostvari.

– Aleksandra još uvek nije svesna šta joj se dogodilo. Toliko je priželjkivala da dobije verenički prsten da joj sada sve deluje nestvarno. Ona sada planira malo da se odmori od putovanja i sabere misli, ali već od narednog meseca kreću velike pripreme za svadbu. Brena i Boba su se ponudili da pokriju troškove svadbe, što će biti i svojevrstan poklon od njih, a Filip i Aleksandra su to sa zadovoljstvom prihvatili. Ipak, u pripreme oko venčanja biće uključena i Aleksandrina porodica, što je i razumljivo, jer Filip i Aleksandra nastoje da udovolje obema porodicama. Međutim, da bi sve bilo perfektno, Prijovićeva je rešila da angažuje i organizatora za venčanja kako bi joj bile ispunjene sve želje – otkriva izvor blizak verenicima i dodaje:

– Prija već ima u glavi kako bi trebalo da bude dekorisana sala restorana u kojem će biti organizovana svadba. Kako ništa ne bi prepustila slučaju, dogovorila se sa Filipom da angažuju organizatora slavlja koji će sve to držati pod kontrolom i napraviti bajkoviti enterijer. Ovu njihovu ideju podržala je i Brena, koja je poznata kao veliki profesionalac i voli sve da bude bez greške i pod konac.

Kako saznajemo, Boba i Brena su oduševljeni što će dobiti snajku i uveliko planiraju da ih iznenade putovanjem.

– Osim što su se ponudili da finansiraju slavlje, Brena koja Filipa voli kao sina predložila je Bobi da ih iznenade putovanjem na egzotičnu destinaciju za medeni mesec. Filip i Aleksandra će nastaviti da žive u stanu pevačice i nakon venčanja, a o drugoj nekretnini će razmišljati kada prinova bude na putu – tvrdi naš izvor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *