Ceca Vavic

ŠOKANTNO! EVO ZAŠTO JE CECA BILA NA METI! Napad na kuću Ražnatovića zbog sukoba sa poznatim navijačem!

Policija traga za navijačima Crvene zvezde Nemanjom Arsenovićem (32) i Senadom Mahmutijem (30) zbog sumnje da su u nedelju ujutru sa dva „mini-kupera“ naizmenično udarali u kapiju kuće pevačice Svetlane Cece Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana, a zatim pobegli.

Kako izvor Kurira otkriva, očekuje se da huligani budu brzo uhapšeni jer se veruje da nisu daleko odmakli.

– Sumnja se da su oni u trenutku napada na Cecinu kuću najverovatnije bili pod dejstvom alkohola i da su iz noćnog provoda otišli na njena vrata i divljali – kaže izvor.

Ranio Vavića

Naš izvor otkriva da se istraga napada na pevačicu vodi u više pravaca, a ne isključuje se mogućnost da je mogući motiv napada Arsenovićeva netrpeljivost prema Nikoli Vaviću, rođenom bratu nekadašnjeg vođe Partizanovih navijača Aleksandra Vavića, koji je dobar prijatelj Cecinog sina Veljka.

– Ceca, kao ni njena deca, koliko nam je poznato, nemaju nikakav sukob sa Arsenovićem i Mahmutijem. Međutim, ne isključuje se mogućnost da su tog jutra krenuli u napad na kuću Ražnatovića jer je Veljko dobar prijatelj s Nikolom. S druge strane, Arsenović i Vavić u sukobu su odranije, a čak je vođa Zvezdinih navijača u januaru prošle godine bio priveden zbog sumnje da je učestvovao u tuči posle koje je Vavić upucan u noge.

U pritvoru je zadržan kratko, a potom je krivična prijava protiv njega odbačena i on je postao svedok u tom postupku – podseća naš sagovornik i dodaje da će se pozadina incidenta pouzdano znati tek kada Arsenović i Mahmuti budu uhapšeni.

Debeo dosije

– Šta se tačno dogodilo i zbog čega su krenuli na kuću pevačice, za sada je velika misterija. Nije tajna da je Veljko prijatelj s Vavićem, ali osim druženja, koliko je nama poznato, oni nemaju zajedničke poslove, niti Ražnatović učestvuje u kriminalnim aktivnostima i navijačkim obračunima – dodaje izvor iz istrage, koji je potvrdio da i Arsenović i Vavić imaju kriminalni dosije.

Kako je Kurir pisao, vođa navijača Zvezde za kojim policija traga u sukobu je sa zakonom od svoje 14. godine. Navodno je protiv njega do sada podneto 14 krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja, napada na službeno lice, trgovine drogom. Suđeno mu je i za ubistvo Dejana Divca 2006, ali je oslobođen optužbi.

– Poslednji put bio je uhapšen u februaru prošle godine zbog trgovine drogom i iz pritvora je pušten posle pet meseci – kaže izvor iz istrage

Ceca čeka hapšenje huligana

JEDVA ČEKAM DA SAZNAM ZBOG ČEGA SU NAS NAPALI

Svetlana Ražnatović jedva čeka da vinovnici budu uhapšeni.

– Ne mogu ni da naslutim šta je bio motiv napada, jer da znam šta je u pozadini, ne bih toliko puta do sada javno apelovala da se nadam da će krivci uskoro biti uhapšeni i da je to jedini način da se otkrije šta je bio razlog da se nekom u ranu zoru ruši kuća – kaže pevačica.

Haos na derbiju

ARSA SE TUKAO S RUSIMA

Poslednji put je Nemanja Arsenović, za kojim policija traga, bio u žiži javnosti posle 158. derbija, koji je odigran 23. septembra. Kako se vidi na snimku, po završetku utakmice došlo je do tuče navijača Crvene zvezde i ruskog Spartaka, s kojima su u bratskim odnosima. U tuči je učestvovao i Arsa (na slici u crvenoj majici).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *