Marija Serifovic

Marija otkriva šta stvarno misli o Karleuši, Viki, Seki i Dari i šta je zabranila svojoj majci i zašto brani Natašu Bekvalac!

Posle Seke i Dare došao je red da i Marija Šerifović zapali „Štark Arenu” u kojoj će 24. maja održati koncert! Pop zvezda otkriva da sprema brojna iznenađenja, i mada ne voli da koristi reč spektakl kada najavljuje svoj koncert, njena majka Verica Šerifović ponosno najavljuje da će to biti noć za pamćenje. Osim toga, sa Marijom smo se dotakli i teme nasilja nad ženama, pa nam je otkrila kako bi ona reagovala kada bi neko digao ruku na nju.

Kako je nastao slogan „A sad malo ja”, jel to reakcija na sve pređašnje koncerte?

“Ne mogu da kažem da sam baš o tome razmišljala kad sam ga osmislila, ali ispalo je tako. A sad malo ja je slogan koji na najbolji mogući način predstavlja kakav će u stvari biti moj koncert. Iskrena da budem, jedva čekam da stanem na binu i pokažem šta sam time htela da kažem.”

Šta misliš o sloganu “Seka te čeka”, komentari su bili podeljeni?

“Nisam se smejala tome, ali ako me pitate da li bih svom koncertu stavila takav naziv – ne bih. Svi smo mi potpuno različiti, a uz Seku je to baš išlo.”

Kakav ti spektakl pripremaš za koncert, hoće li biti nekih iznenađenja?

“Biće. Takođe, odlučila sam da prvi put posle ne znam koliko godina izvedem Molitvu, i to u istom sastavu kao na Evroviziji. I taj nastup će vas baš iznenaditi, videćete zašto.”

Je l’ bilo teško da organizuješ da “Molitvu” izvedete u punom sastavu?

“Ma kakvi, sve devojke su odmah pristale. Bogu hvala, ostali smo u sjajnim odnosima, a svaka od njih je u različitim žanrovima izgradila ime i srećna sam ako sam ja na bilo koji način doprinela tome.”

Da nećeš tu pesmu možda posvetiti Saši Mirkoviću?

“Neću, pesmu ću posvetiti svojim fanovima koji godinama žele da čuju da je pevam, a ja to već dugo ne radim. Oni će zbog toga biti srećni, u to sam sigurna.”

Da li se čuješ sa njim i u kakvim ste sada odnosima?

“Sa svim svojim bivšim saradnicima sam u korektnim odnosima, čak i ako se između nas svašta izdešava kasnije, pamtim samo lepe trenutke koje smo imali zajedno.”

Karleuša je rekla da samo Maraja Keri i ti možete da pevate bez ikakvih efekata. Slažeš li se s tim?

“Pa evo, vi mi recite! (smeh) Jelena ima stav da koncerti moraju da budu performansi, ali ja sam se oduvek oslanjala samo na svoj glas koji mi je podaren od Boga i nikada nisam podbacila. I ona to zna, svesna je toga da smo nas dve kao umetnice potpuno različite, ali to ne znači da se ne volimo i ne uvažavamo. Naprotiv. Hvala joj na ovim lepim rečima.”

Ona se uvredila kada si rekla da je njeno pevanje “korektno”. Šta sada kažeš o tome?

“Jelena drami u Zvezdama Granda jer je to njen način da pravi šou. Da ne mislim da je Jelena dobra pevačica, nikada to ne bih ni rekla. Ona je specifična, peva specifične pesme i u tome se fantastično snalazi.”

Rekla si da ti je Dara Bubamara bila baš simpatična dok se javno prepirala sa Sekom Aleksić. Na šta si tačno mislila?

“Nemam pojma, simpatična mi je jer je luda. Baš je luda, a ja volim ludake. Drago mi je i što je njen koncert uspeo i bilo bi super da Jelena, Seka i ona dođu kod mene u Arenu i zagrljene uživaju u loži. Zar ne bi bilo super da zavlada ljubav?” (smeh)

Kako bi ti reagovala da sada čuješ da je, na primer, Željko Joksimović zakazao “Arenu” sedam dana pre tebe?

“Željko i ja nismo bliski prijatelji, tako da u tom slučaju ne bih imala nikakvo pravo da se ljutim. A ne verujem ni da bi neko zakazivao koncert u tako kratkom periodu ako zna da ja pevam.” (smeh)

Jesi li si pozvala sve članove žirija iz “Zvezda Granda” i hoće li neko od njih biti tvoj specijalni gost na koncertu?

“Svi su pozvani da dođu, ja sam sa svima njima baš dobra. O gostima neću pričati sve do koncerta, hoću da se publika iznenadi kad vidi koga sam zvala. To će biti baš veliko iznenađenje.”

Da li bi pozvala Viki Miljković da ti bude gost i da otpeva “Mahinalno”?

“Ha-ha-ha! Viki je super i ima žena hitove. Svako ko kaže da Viki nema hitove – laže. Ali realno, nas dve baš nemamo nikakvih dodirnih tačaka što se posla tiče. Veruj mi, ne bi ni ona mene zvala na svoj koncert.”

Sa druge strane, Karleušu si zvala da ti bude gost u “Zetri”, a Ninu Badrić u “Sava centru”. Znači li to da selektivno biraš goste i prilagođavaš ih teritoriji i prostoru u kom pevaš?

“Ne mislim da Jelena ne bi bila dobar gost za Beograd. Naprotiv, bila bi odličan. Međutim, imam toliko dobrih koleginica i drugarica na sceni da moram nekako da ih rasporedim. Samo je u tome suština.”

Tvoja majka prolazi kroz veoma težak period zbog smrti bivšeg muža. Koliko je to uticalo na tebe?

“Stvarno ne volim da pričam o porodičnim stvarima. Moja majka je uvek uz mene i ja sam uvek uz nju, u kakvim god životnim situacijama da se nalazimo.”

Rekla si da čak ni majci ne dozvoljavaš da ti dosađuje i da te kontroliše! U kojim situacijama kažeš – Verice, sad je dosta!

“Kad me zove kao nenormalna pet puta na dan i pita šta sam jela, da li se hranim, da li čuvam grlo i slično. Kao i svaka majka. Voli sve da zna i da bude baš u sve upućena.”

Javno si stala u odbranu Nataše Bekvalac. Njen muž tvrdi da je nije tukao, šta sada misliš o svemu?

“Ne znam šta bih rekla, zgrožena sam načinom na koji je od privatne intimne stvari moje koleginice napravljena zabava za narod. Uz nju sam i ona to zna. Njenog muža stvarno ne bih komentarisala, smatram da je sve jasno.”

Da li se tebi nekad desilo u ljubavi da digneš ruku na nekoga ili neko na tebe?

“Ha-ha! Nije i ne daj Bože. Ja jesam impulsivna i mnogi verovatno misle da se bijem sa ljudima, ali stvarno nije tako. Ja sam normalna osoba, majke mi!”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *