Smuvale piletinu

SMUVALE PILETINU: Iznenadiće vas koje poznate dame vole mlađe muškarce

Da ne poverujete!

Poznato je da popularne dame sreću neretko pronalaze pored mlađih, zgodnih muškaraca, tako da kod njih očigledno važi krilatica: “Piletina se za prste lepi”.

Jedna od onih koja je odabrala znatno mlađeg dečka je Šeron Stoun, a kako se spekuliše, par se i verio. Njen dečko Anđel Bof ima 41 godinu, što znači da je od Šeron mlađi čitavih 19 godina. Radi se o italijanskom preduzetniku, a oni su prvi put viđeni zajedno u januaru ove godine i od tada se ne razdvajaju. Ako su priče o udaji Šeron tačne, ovo će joj biti treći brak.

Pop pevačica Madona i njen skoro 30 godina mlađi dečko, plesač Brahim Zaibata navodno su raskinuli trogodišnju vezu. Kako prenosi “Dejli mejl”, razlog raskida nije pozamašna razlika u godinama, već njihov prebukirani raspored.

Manekenka Kejt Mos koja je zašla u petu deceniju života viđena sa sinom svog prijatelja, reditelja Ričarda Kurtisa koji je tek napunio 18 godina. Mada se mlađani Džejk nije oglašavao povodom navodne ljubavne veze sa manekenkom, podršku mu je dala njegova, dve godine starija sestra, Skarlet, koja je napisala da joj je drago što je njen brat konačno pronašao sebe, kao i da godine nisu bitne.

Lepa Demi Mur za partnera je odabrala 30 godina mlađeg glumca Nika Džonasa, koji ima svega 25 godina. Nik je navodno pre Demi bio u vezi i sa Kejt Hadson koja je od njega starija 13 godina.

Strani mediji su pre nekoliko meseci brujali o informaciji da se Britni Spirs napokon skrasila. Srce plavokose pevačice osvojio je Sem, koji je od nje mlađi 12 godina. Ima samo 23, i radi kao profesionalni trener i model, a sa porodicom se u Veliku Britaniju doselio iz Irana.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *