SLUĆAJ POTRESAO SVET: Ima 13 godina, a sa njom je spavalo 60 muškaraca DETINJSTVO IZ PAKLA!

Jedno od najpraćenijih suđenja u Engleskoj ovih dana potreslo je mnoge kad su pred porotu izašle žrtve silovanja

Pedofilski krug masivno je iskoristio ranjivost dve devojčice koje dolaze iz problematičnih porodica, i to u tolikoj meri da su devojčice verovale da je ono što im se događalo bilo “normalno”, i da su se one osećale “odraslo” kad su ih muškarci uzeli pod svoje.

Jedna devojčica potvrdila je da je u vreme zlostavljanja prošla kroz ruke 60 muškaraca koji su je silovali. Od toga ih je svega 11 sad na suđenju, pod optužbom da su počinili seksualna zlodela, a svi poriču da su učinili ijednu od 49 tačaka optužnice koje su podignute protiv njih zbog stvari koje su se događale u razdoblju između 2006. i 2012. godine.

Među optužnicama su višestruka silovanja dece mlađe od 13 godina, dečija prostitucija i drogiranje devojčica kako bi bile ošamućene i lakše stupile u seksualne aktivnosti.

45 optužnica je podignuto u vezi jedne, a četiri u vezi druge devojčice. Javni tužilac Oliver Seksbi prilikom uvodne reči izjavio je da je bila reč o devojčicama iz nestabilnih porodica, pa su one bile savršena meta.
“One su tražile uzbuđenje i pažnju. Tražile su mesto gde mogu da budu daleko od škole i kuće. Želele su da se osećaju odraslo, ali i da neko brine o njima. Pa su bile lak plen grupi muškaraca koji su želeli neobavezno seksualno zadovoljenje.”

Devojčice su primale poklone u obliku alkohola, dvd-a, hrane, a povremeno i droge, napomenuo je Seksbi:
“Postavljeni su im uslovi, pa su iskorišćene. Prvo je ustanovljeno njihovo poverenje, a zatim su i seksualno iskorišćene”.

Devojčice su smatrale da su ti muškarci njihovi momci, iako su prolazile kroz ruke različitih muškaraca koji su se izmenjivali, ponekad čak i na dnevnoj bazi. Gotovo svi muškarci su azijskog porekla i mnogi među njima su inače prijatelji. Neki su oženjeni i imaju decu, dok neki rade kao prodavci ili taksisti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *