Slobodna

SLOBODNA I ZADOVOLJNA, ili ipak NE? Da li si i ti možda jedna od tih (NE)srećnica?

Zvuči obećavajuće, ali da li je zaista tako super kao što naziv govori.

Omiljene serije i filmovi osim što nas vežu za omiljene junake i pružaju nam zanimljive priče sa kojima se lako poistovećujemo, vrlo često nam daju i nove izraze koje sa zadovoljstvom usvajamo. Tako nam je na primer serija “Seks i grad” dala izraz “he’s just not that into you”, Uvod u Anatomiju pokazala nam je da možemo imati “našu osobu”, a Bolje stvari nam je ponudila novi koncept “super singl”.

Zvuči kao nešto zbog čega biste želeli da budete SINGL?

E pa upravo to i jeste poenta ove fraze. Kako da budete slobodni i zadovoljni bez težnje da odmah uletite u zagrljaj veze!

Kako bismo vam bolje dočarali ovaj novi ljubavni izraz, opisaćemo vam radnju serije odatkle je potekla nova fraza. Sem je singl mama koja ima 3 čerke i naravno da joj je na donjoj listi prioriteta da nađe srodnu dušu, dok su sve ostale životne preokupacije na prvom mestu.

Kako prolaze sezone i epizode, njen ljubavni život deluje kao da je negde u pozadini iako redovno ima seks, uživa u svakom trenutku svog života, ali brak i muškarci joj jednostano nisu must have! U jednom trenutku čak joj i drug upućuje rečenicu “Oh dušo! Mi smo super singl, zaista uživamo u našoj samoći”, gde nam je ustvari jasnije kako je super osobama u super singl statusu.

Ukoliko bolje i dublje razmislite o ovom konceptu shvatićete da je glavna poruka ove rečenica zapravo ta da uživate u svom statusu kakav god on bio. Biti singl zaista može biti super ako iskoristite taj period da uživate, opustite se i ne razmišljate kako da po svaku cenu promenite u “in the relationship”.

Svrha samoće nije da je što pre promenite, već da je prihvatite i zavolite. Zapamtite da ko ne ume da bude srećan dok je single, neće potpuno moći da bude zadovoljan ni dok je duo! Slažete se s nama super singl cure?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *