Sloba i Kija Kockar

SLOBA ZACRTAO: KIJA ĆE PONOVO BITI MOJA U 2019

Sloba Radanović i pobednica rijalitija Kristina Kija Kockar zvanično su stavili tačku na svoj brak u avgustu ove godine u Osnovnom sudu u Zrenjaninu.

Budući da nije mogla da mu pređe preko javne prevare sa Lunom Đogani, Kija je podnela zahtev za razvod braka i, nakon što je Sloba konačno potpisao papire, isti je i okončan. U medijima se i danas spekuliše o tome ko je od bivših supružnika želeo pomirenje i radio na istom, a i dalje se šuška da su Kija i Sloba na korak do pomirenja budući da su ostali u korektnim odnosima i da su u svakodnevnoj komunikaciji.

Ipak, Sloba u novu 2019. godinu ulazi kao slobodan momak, a pre dve godine situacija je bila potpuno drugačija!

Mladi pevač je tada, 2016. u svom novogodišnjem intervjuu, progovorio o svom odnosu sa tada javnosti nepoznatom Kristinom Kockar, koja mu je, kako tvrdi, njegova najveća podrška koja mu je dala vetar u leđa da se lati mikrofona i promeni svoj život.

– Pamtiću sve ove četiri godine koliko smo zajedno. Razdvojeni smo zbog njenog posla, ali viđamo se bar jednom mesečno, a i ja sam u njoj našao velikog prijatelja, pa i ljubav. Njena podrška mi je najbitnija, ona mi je čak dala vetar u leđa da se bavim ovim poslom – izjavio je tada Radanović i ponosno rekao da je Kija žena koja će sa njim biti do kraja života.

– Živimo zajedno tri godine i već je gledam kao nekog ko će sa mnom biti doveka. Taj papir mi ništa ne znači, ali svakog trenutka se može desiti i to. Pošto ona radi kao stjuardesa, znam da bih kao njen muž imao velike privilegije (smeh). Ali, naravno, to ćemo prvenstveno uraditi iz ljubavi – izjavio je Sloba u decembru 2016. godine.

Posle izvesnog vremena, sve se promenilo – Sloba se oženio, a zatim postao učesnik “Zadruge”, gde je pred milionima gledalaca suprugu prevario sa Lunom Đogani. Ubrzo im se u “Zadruzi” pridružila i Kija, sa kojom narednih meseci živeli pod istim krovom. Kija je u “Zadruzi” odnela pobedu, njen muž završio je na trećem mestu, a onda je usledio razvod. Ipak, posle svega ostali su u korektnim odnosima, a da li će u novoj 2019. dati svojoj ljubavi još jednu šansu, ostaje da se vidi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *