Vlada Stanojevic

SLAVU UNIŠTIO UDARCEM NA ŽENU: POSLE SKANDALA NAPUSTIO SRBIJU, SADA ŽIVI U LAS VEGASU, A OVAKO IZGLEDA DOM VLADE STANOJEVIĆA U “GRADU GREHA”!

Vladimir Stanojević, bio je jedno od najpopularnijih lice TV Pink, a sve promenilo kada je došao u centar skandala zbog nasilja nad ženom.

Vlada je od kraja 2008. do 2015. bio jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji i sarađivao sa našim najvećim zvezdama, devojke su ga volele zbog “bejbifejsa” i atraktivne linije, koja mu je bila i “karta” za svet modelinga.

Na početku voditeljske karijere vodio je zabavnu emisiju kratke forme “City”, a kako je rasla njegova popularnost, bile su veći i njegovi angažmani, te je godinama vodio “Jutarnji program” na ružičastoj televiziji.

Pored poslovnog, cvetale su mu ruže i na ljubavnom polju, ali veoma kratko.

Vlada je uplovio u vezu sa Ana-Marijom Žujović, fitnes intruktorkom, koju je oženio 2014. u Las Vegasu.

Njihova sreća nije potrajala, a brak se završio nasiljem samo nekoliko meseci posle venčanja u Las Vegasu.

Početkom februara 2015. na Fejsbuku je osvanula šokantna fotografija Ana-Marije sa masnicom ispod oka.

Tada je sve stalo i svi pažnja medija je bila usmerena ka ovom bivšem bračnom paru.

Vlada se tada pravdao da se samo posvađao s Ana-Marijom i “odgurnuo je u predelu lica”.

Usledilo je zajedničko pojavljivanje na televiziji, prepucavanje putem štampanih medija, čak je i obravljena fotografija obnažene Ana-Marije, te su postojali navodi da je upravo Stanojević objavio ovu fotografiju.

Kada se prašina malo stišala, Vlada je ušao u rijaliti “Farma” kako bi povratio popularnost i popravio reputaciju, ali nije vredelo.

Nakon rijalitija, napustio je Srbiju, te sada živi u Las Vegasu gde radi kao menadžer, a demantovao je navode da je pobegao iz zemlje zbog suđenja sa Žujovićevom.

Vlada ne planira da se vrati u Srbiju, a na Intagramu svakodnevno objavljuje fotografije iz ekskluzivnih hotela i kafića u Las Vegasa, dok je juče svojim pratiocima pokazao kako izgleda dom u kojem trenutno boravi u “gradu greha”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *