Seks u bazenu

S*ks u bazenu je divan – ipak, pazite se određenih posledica

Valja biti oprezan… Smirite strasti kada se kupate u bazenu, jer možete da naškodite svom zdravlju!

Mnogi ljudi maštaju o seksu u moru, ali ta letnja avantura, može da ih košta zdravlja. Ništa bolji nije ni seks u bazenima, a ovo su razlozi zbog kojih ne bi trebalo da ih praktikujete.

Voda ispira prirodni lubrikant

Ako ne koristite lubrikant, vaš seks može biti ne samo neprijatan, nego i opasan po zdravlje. Voda ispira vaš “prirodni lubrikant” i to može biti bolno za oba partnera.

Kondomi i voda ne idu zajedno

Iako većina proizvođača tvrdi da su njihovi perzervativa otporni na vodu, to ne znači da su u takvim okolnostima potpuno delotvorni niti dobri po zdravlje. Štaviše, naučnici tvrde da hlor iz bazena može oštetiti kondome i smanjiti njihovu delotvornost. Osim toga, nije predviđeno da se prezervativi stavljaju dok ste u vodi.

Opasnost od bakterija

Javni bazeni i plaže mogu biti vrlo opasni po zdravlje ako prilikom seksa dođete u dodir sa štetnim bakterijama. More, bazeni ili pak đakuzi kade prepuni su raznoraznih bakterija. Iako većina nije štetna za ljude, neke od njih preko polnih organa mogu izazvati velike probleme.

Ako vas sve ovo pokoleba, pa odlučite da ljubav vodite na pesku, vodite računa da prljavština ne završi tamo gde ne želite.

Kada smo sve već pomenuli, moramo da vam razbijemo i zabludu da u vodi ne možete da zatrudnite! Tako da, savet je da, kada želite seks, to učinite na suvom!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *