Kuca Prijovicka

SKROMNA KUĆA U MALOM MESTU Ovako izgleda dom u kome je odrasla snajka Lepe Brene

Jedna od najpopularnijih “Zvezda Granda”, Aleksandra Prijović, pre nego što je došla u Beograd, kročila na estradu i osvojila publiku svojom harizmom i glasom, živela je u Belom Manastiru.

Iako je rođena u Somboru, zbog poslovnih obaveza njene majke Borke Mihajlović, ceo život provela je u ovom gradiću u Hrvatskoj.

Mlada pevačica u junu staje na ludi kamen sa izabranikom Filipom Živojinovićem, a kumovi na venčanju biće im Miloš Teodosić i Aco Pejović. Kako izgleda kuća u kojoj je Aleksandra odrasla pogledajte na fotografijama u nastavku.

Rodna kuća Aleksandre Prijović

Naša ekipa pre izvesnog vremena posetila je Aleksandrin rodni kraj. Komšije su imale samo reči hvale za pevačicu, a po njihovim rečima uvek se ljubazno javi.

Za raskošan glas kažu da je “krivac” njena baka kojoj je pevanje bila profesija, a potom njena majka koja je poznata kao pevačica sa raskošnim glasom. Tako je mala Aleksandra zakoračila u svet muzike i pobrala simpatije cele nacije.

Kuća koja se nalazi u centru Belog manastira ima sve ono što je Aleksandri bilo potrebno za srećno detinjstvo. Iako su se njeni roditelji razveli, dok je njena majka radila računa o njoj vodio je deda Bora za koga je veoma vezana. Učenje joj nije teško padalo, a iz osnovne škole prema rečima meštana izašla je kao vukovac. U srednjoj školi prvih godina bila je odličan đak, ali zbog brojnih obaveza oko nastupa i takmičenja u “Zvezdama Granda” nije stizala redovno da ide na časove.

Sa svega 14. godina počinje da nastupa na brojnim dešvanjima, a tada je dobila i prvi honorar koji je prema tvrdnjama mnogih iznosio 1.000 evra. Jednom prilikom je istakla da je prvi zarađeni novac, ali i svaki naredni, davala svojoj porodici i da nikada nije imala velike prohteve, već da joj je najbitnije da njoj dragi ljudi imaju sve što im je potrebno.

Njen život menja se iz korena kada je 2013. godine učestvovala u takmičenju “Zvezde Granda” i stekla veliku popularnost, osvojivši treće mesto.

Prve pesme koje je objavila neverovatnom brzinom postale su hitovi i stekle milionske preglede na Jutjubu. Aleksandra je prošle godine, sa svega 22 godine, objavila svoj prvi album koji nosi naziv “Testament”, a koji do sada ukupno ima više od 100.000 miliona slušanja.

Aleksandrinu popularnost sve vreme prati i veliko interesovanje za njen ljubavni život. Pre osam godina godina započela je vezu sa kolegom Ljubom Perućicom, koja je trajala dve godine. Potom se posvetila karijeri, a dve godine kasnije ušla je u vezu sa sportskim menadžerom Filipom Živojinovićem.

Međutim, u tom periodu spekulisalo se da je pevačica zapravo u vezi sa Viktorom Živojinovićem, što nije bilo tačno. Na jednoj proslavi koju je organizovao najmlađi Živojinović upoznali su se Aleksandra i Filip. Emotivnu vezu mesecima nisu želeli da potvrde, sve do trenutka dok se nisu pojavili na svadbi Slađe Vujičić, pevačice Allegro benda. Par se verio na Dan zaljubljenih ove godine, a svadba je zakazana za 21. jun.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *