Uvrnut odnos

Sestra mog dečka je uvek insistirala da izlazi s nama i gledala me S PREZIROM: A onda sam jedne noći ušla u njegovu sobu i zatekla UVRNUT PRIZOR

Hasinta Koeljo iz Sidneja podelila je sa svetom svoju uznemirujuću ispovest i ispričala da je morala da prekine vezu s dečkom zbog njegovog uvrnutog odnosa sa sestrom.

Ova 30-godišnja novinarka iz Australije muškarca kojeg je za potrebe članka nazvala “Džek” upoznala je u jednom baru i znali su se nekoliko godina pre nego što su počeli da izlaze. Mesec dana nakon što su započeli vezu ona je upoznala njegovu porodicu. Iako joj je bilo čudno što je ranije često spominjao svoju sestru kroz razgovor i hvalio njen izgled, kosu ili odeću, nije mogla ni da zamisli kako njihov odnos zaista izgleda.

– Stvari su postale čudne. Kad bismo izlazili, ona bi s nama bila devet puta od deset izlazaka. Činilo se kao da nema svoje prijatelje – ispričala je Hasinta.

– Nas dvoje bismo jedva uspeli da budemo sami nekoliko sati jer bi ona uvek nekako pronašla način da nam se uvali. Ako bi postojala bilo kakva prilika da dođe, ona bi došla. Osećala sam se kao da moram da se takmičim s nekim s kim zaista ne bi trebalo da se takmičim – prisetila se.

Iako se osećala čudno, na početku nije ništa spominjala svom dečku. ali, onda su stvari postajale sve čudnije i čudnije. Hasinta i Džek bi ležali zagrljeni na kauču, a ona bi primetila da je njegova sestra smrknuto gleda iz daljine.

Jednom joj je rekla da nije u vezi “jer ne postoji niko bolji za nju od njenog brata”. Hasinta se priseća da je Džek čak često stavljao i ruke oko struka svoje sestre dok ona secka povrće ili radi nešto slično u kuhinji.

Ali, pravi šok je tek usledio. Hasinta je trebalo da prespava kod Džeka pa je u jednom trenutku ušla u njegovu spavaću sobu kako bi namestila posteljinu i ostavila stvari.

– Ušla sam u njegovu sobu, a sestra mu je spavala u krevetu. To je bila kap koja je prelila čašu. Pitala sam ga zašto je ona tamo, a on mi je odgovorio da ona nekad dođe u njegovu sobu, ako je nešto uplaši tokom noći u njenoj sobi – priča Hasinta.

– Ona je imala 21 godinu, nije da je bila reč o dvogodišnjoj devojčici”, kaže Hasinta i dodaje da se Džek postavio jako zaštitnički prema sestri kad mu se ona suprotstavila s tim pitanjima. Raskinuli su nakon sledećeg sastanka.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *