Cuvari plaze

SE*S BOMBA serije “Čuvari plaže” danas niko ne bi prepoznao: Ugojila se 25 kilograma, više ne glumi i ne izlazi iz SUDNICE zbog PROBLEMA IZ PROŠLOSTI

Glumica Nikol Egert se proslavila ulogom u seriji “Čuvari plaže” devedesetih godina. U međuvremenu odlučila je da napusti glumu i da se pozabavi privatnim biznisom koji nema veze sa Holivudom.

Nikol je početkom prošle godine kao i devedesetih bila zvezda televizijskih stanica i novinskih članaka. Povod nije bila nova uloga ili holivudski projekat, već šokantno otkriće o glumcu sa kojim je sarađivala još kao tinejdžerka na seriji.

Nikol je optužila glumica Skota Baoja sa kojim je glumila u seriji “Charles in Charge”, koja se emitovala sredinom osamdesetih, da ju je seksualno uznemiravao. Kako je objasnila jednom nedeljnom ju je nasilno odvodio u garažu koja se nalazila u blizini seta gde se obavljalo snimanje. On je imao 25, a ona 16 godina.

Skot je nakon optužbi na njegov račun objavio snimak na Fejsbuku u trajanju od 16 minuta u kojem je objasnio da mu je Nikol narušila reputaciju i ugled, a da je njihova veza osamdesetih bila sporazumna i da su njene optužne lažne.

Kalifornijski zakon zabranjuje seksualni odnos sa osobama koje su mlađe od 18 godina, čime se ovaj slučaj vodi kao seksualno zlostavljanje i manipulisanje maloletnim licem.

Nikol je intervjuima istakla da joj kopanje starih rana bilo jako teško, naročito što je morala da objašnjava ćerkama, koje je dobila u braku sa glumcem Korijem Hejmom, zašto joj paparaci stalno stoje ispred doma i slikaju je.

Slučaj između Nikol i Skota je još uvek na sudu i čeka se konačna presuda.

Nikol je nastavila sa svojim životom daleko od medija, iako je paparaci redovno fotografišu svake godine kako bi pokazali koliko se zvezda “Čuvari plaže” promenila jer više nije u formi kao što je nekad bila i ugojila se preko 25 kilograma.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *