Saznaj da li si centar nejgovog sveta – 10 stvari koje to pokazuju

Sve devojke vole da im se poklanja paznja. Vole poklone, iznenajdnenja, cvece, ali najvise vole male znake paznje koji im pokazuju da je muskarcu stalo do njih i da ih voli. Evo 10 znaka koji pokazuju da ste vi centar njegovog svata. 1. Kratak poljubac u čelo ili usne pre nego što ‘izleti’ na posao. Divno je znati da usred jutarnje žurbe, on ne može zamisliti početak radnog dana pre nego što vam daruje poljubac.

2. Ako izvadi odeću iz masine za pranje vesa, obavezno je ispravi pre prostiranja kako vi ne biste trebali (dugotrajno) peglati.

3. Uvek će vas pokriti. Muškarci su odlični ‘izvori topline’ tokom hladnih noći, ali ako se iznenada probude i vidi vas ‘razotkrivenu’, nežno će staviti cebe preko vaših ramena.

“Vi ste centar njegovog sveta ako vam drži za ruku u javnosti, ljubi pre odlaska na posao i pokriva tokom hladnih večeri.

4. Ne stidi se koristiti vaš poseban nadimak u javnosti. Obožava vaše ime, ali još više mu se sviđa sladak nadimak koji vam je sam dao, jer vas on čini – njegovima.

5. Drži vas za ruku. Bez obzira prolazite li kroz gustu gužvu ili uživate u šetnji, on obožava deliti sa vama fizičku bliskost u javnosti.

6. Javlja vam se porukama usred radnog dana. Čak i kada vas obaveštava o promeni rasporeda, zapravo vam daje do znanja da razmišlja o vama.

7. Voli vas iznenaditi večerom pod romantičnom svetlošću. Čak i ako jedete hranu iz dostave, on zna da će obična sveća ulepšati zajednički obrok.

8. Zapisuje važne detalje. Niko nema savršeno pamćenje, i baš zato ima zapisane važne datume u vašoj vezi: kada ste se prvi put upoznali, počeli izlaziti, venčali…

9. Želi proslaviti mala, ali važna postignuća u vašem životu. Možda niste otrčali maraton, ali upis na trening trčanja za njega je događaj koji svakako zaslužuje otvaranje boce sampanjca.

10. Voli započeti rečenicu sa ‘Sećaš li se kada smo…?’ Na ovaj način pokazuje ne samo da pamti neke zgodne situacije iz vaše veze, već i da ih se rado priseća.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *