Veza bez seksa

Sa ovih 5 tipova muškaraca niko ne bi trebalo da ima seks

Neki muškarci treba da budu zaustavljeni na svom putu. A najefektniji način za to je da im uskratite seks. Tako će oni biti svesni da nešto ne rade kako treba.

Ako to ne uradite, svako ćete zažaliti što ste spavali sa nekim od ovih muškaraca.

Sasvim je razumljivo da nas neke stvari koje drugi postavljaju na društvene mreže nerviraju, ali muškarce koji negativno komentarišu navike žena i ismevaju ih treba da izbegavate, bar u krevetu. Svaki muškarac kojeg nervira bezazleno ponašanje neke žene ne zaslužuje žensku pažnju.

2) MUŠKARAC KOJI NEĆE DA SE OBUČE PRIKLADNO, A TO OČEKUJE OD ONIH S KOJIMA SE VIĐA

Po njegovom mišljenju „oblačenje“ podrazumeva da on na sebe stavi prve komade odeće na koje naiđe, a koji izgledaju koliko-toliko normalno. Ako se on ležerno oblači, a od žene očekuje da stalno bude sređena maksimalno, ne treba da odete u krevet s njim.

3) MUŠKARAC KOJI VAM SE NEPRISTOJNO NABACUJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Da li vas je dodao za prijatelja četiri godine otkad ste se poslednji put videli i počeo da vam lajkuje sve i da vam se nabacuje preko poruka? Kroz njegove poruke jasno vidite da flertuje sa vama i da očekuje seks? Na vaše neseksualne stastuse odgovara seksualnim replikama? Ako je vaš odgovor na bilo koje od ovih pitanja „da“, nemojte da imate seks sa njim.

4) MUŠKARAC KOJI SE PONOSI ŠTO PIJE

Neki muškarci se posebno ponose količinom alkohola koju mogu da unesu u sebe. Oni su u ranom stadijumu alkoholizma. Iako oni nisu opasni sami po sebi, ne bi trebalo da spavate sa njima i vezujete se za njih.

5) MUŠKARAC KOJI NIJE NAVIKNUT NA ŽIVOT UDVOJE

Ako svaki put kad provodite vreme s njim on uglavnom misli na svoje potrebe i zanemaruje vaše, to znači da nije naviknut da obraća pažnju na to. Velike su šanse da tako bude i u seksu. Ako ne misli na vaše potrebe van kreveta, nemojte da imate ni seks sa njim.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *