razvid

RETROSPEKTIVA: Razvodi i skandali koji su šokirali, venčanja i ljubavi kojima smo se radovali

Bliznakinje unele radost u dom!

PORODILJA GODINE, Jovana Joksimović
Jovana i Željko Joksimović početkom oktobra postali su roditelji bliznakinja. Par je devojčicama, kojima se najviše obradovao njihov sin Kosta (3), dao imena Srna i Ana. Voditeljka se, kao i s prvim detetom, porodila u jednoj privatnoj beogradskoj klinici. Pevač je povodom rođenja ćerki priredio veliko slavlje za prijatelje i kolege, a nekoliko dana posle toga suprugu je izveo iz porodilišta uz cveće i balone.

Glumica postala žena košarkaša milionera

VENČANJE GODINE, Jelisaveta i Miloš Teodosić

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić četvoromesečnu ljubav krunisali su brakom 25. juna u jednom restoranu na Topčideru. Sudbonosno „da“ par je izgovorio u prisustvu članova porodice, prijatelja i kolega. Oni su hteli da ovaj čin zadrže daleko od očiju javnosti, pa su na sve moguće načine pokušali da izbegnu medije. Glumica je uzela Miloševo prezime i posle nekoliko meseci života na dva kontinenta, ona se pridružila mužu u Americi.

Nema ih više na karti ljubavi

RAZVODI GODINE, Aca Lukas i Sonja Vuksanović, Dajana Paunović i Žika Jakšić
U 2017. godini estradu su drmali razvodi. Brak su okončali Sonja Vuksanović i Aca Lukas. S obzirom na to da je tokom poslednjih nekoliko meseci njihovog zajedničkog života bilo dosta trzavica, odlučili su da stave tačku na brak. U 2017. razveli su se i voditeljka Dajana Paunović i producent „Granda“ Žika Jakšić, kao i Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *