Georgijev i zena

RETKO SU U JAVNOSTI ZAJEDNO Georgiev se na koncertu koleginice pojavio sa svojom 15 godina mlađom ženom koja mu je rodila dve ćerke

Pevač Vlado Georgiev i njegova izabranica Milica Samardžija sa kojom živi u vanbračnoj zajednici sinoć su se pojavili zajedno na koncertu pevačice Aleksandre Radović i svima zapali za oko s obzirom na to da se njih dvoje retko zajedno pojavljuju u javnosti.

Milica je od našeg proslavljenog kantautora mlađa petnaest godina, a upoznali su se pre četiri godine na snimanju spota za pesmu “Iskreno”.

Svoju romasu su krili, ali su ih paparaci uhvatili u Crnoj Gori. Ubrzo posle toga su raskinuli, pa se ponovo pomirili.

Par je uživao u svojoj ljubavi, a Milica je ostala u drugom stanju i 2016. godine rodila devojčicu Sofiju. U februaru ove godine rodila se Elena.

U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija ovog para, i pročitajte još detalja iz njihovog života.

Vlado i Milica sinoć na koncertu Aleksandre Radović

Vlado je za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku a goste je dočekao slavljenik sa devojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”.

Iako retko priča o privatnom životu jednom prilikom je o ljubavi sa Milicom i o tome kako se ona prilagodila rekao:

– Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važne samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *