Zdravko Colic

RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI Ovako izgleda supruga Zdravka Čolića sa kojom je popularni pevač 17 GODINA U BRAKU

Njoj se popularni pevač obećao na ljubav, sada već davne 2001. godine. Skoro 17 godina uživaju u skladnom braku, a sa Čolom Aleksandra ima dve ćerke Unu i Laru.

Tu je da ga prati u svakom koraku iako se retko kada pojavljuje u javnosti.

-Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se- iskren je Čola.

Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju.

O Aleksandri se malo zna. Retko se pojavljuju zajedno. Aleksandra je profesorka geografije i posvećena je porodici, a velika je podrška i popularnom pevaču.

– Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života – rekao je tada Zdravko.

Čola je takođe za “Blic” objasnio zašto se ne fotogafiše sa suprugom i zašto na internetu postoji samo jedna njena fotka.

– Žena kao žena, radi, opredelila se za porodično. Ako ona hoće, slikaćemo se, nemam ništa protiv. Nije ono da mi Bosanci kao ne damo ženi da pojavi kao što se pričalo starinski.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *