Radmila Manojlovic

REŠILA DA OTKRIJE SVE Rada Manojlović o OPERACIJI NOSA, udvaranju POLITIČARA i zavisnosti od LEKOVA

Rada Manojlović otkriva da su joj mnogi predlagali da operiše nos i ugradi silikone u grudi, ali da se ona nijednog trenutka nije dvoumila da li zaista to treba da uradi.

Pevačica koja već godinama uživa u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem otvoreno priča o njihovom odnosu, ali i o tome što je jedna od retkih koja nije podlegla čarima plastične hirurgije. Ipak, to je sprečava da nosi dubok dekolte.

Bolje od ovoga nemam, toliko je koliko je pa ga tako upakujem – kroz osmeh kaže Rada.

– Nisam nikada razmišljala da ugradim silikone, ali ne brinite, lepo je to sve tu kada se skine. Šta će mi silikoni. Ne treba tu ništa dirati – objašnjava, a na pitanje da li se Haris buni odgovara:

– Sviđam mu se ovakva. Nema šta da se buni jer u mom dekolteu sve gori.

Pevačicu smo pitali da li se zbog toga zakopčala na nedavnoj dodeli Oskara u Beču.

– Mislim da sam medijima za sve ove godine previše dopuštala uvid u moje međunožje, zato sam ovog puta izabrala damsku haljinu. Mada sam se dvoumila između nje i jedne crne koja je za moj ukus bila previše atraktivna – poručuje pevačica i otkriva da su je poslednjih nekoliko godina svi pitali zašto ne operiše nos i zašto ne ugradi silikone u grudi.

– To me svi pitaju toliko puta da ću početi da pitam samu sebe zar mi je nos toliko ružan i šta tu toliko ne valja sa mojim grudima. Međutim, sebe uvek vratim svom starom osećaju i samopouzdanju kojeg imam napretek. Kada bih operisala nos, bila bih savršena i zato ga ne diram – u šali kaže Manojlovićeva i otkriva da joj se momci udvaraju bez obzira na to što znaju da je u vezi sa Harisom.

– Startuju me svuda i ne moram da im kažem, znaju oni da sam zauzeta pa se samo povučem. Nisam arogantna, ni nadmena, ali kod mene se jasno zna da sam verna – tvrdi Rada, a na pitanje da li je među njima bilo političara, diplomatski odgovara:

– Mislim da ili su možda na prvu bili ubijeni kada su mi prišli prema mojoj reakciji ili sam se ja tako postavila da nisam shvatila da me muvaju.

Više nisam na antidepresivima

Rada je jedna od retkih javnih ličnosti koja je priznala da je bila zavisnik od lekova za smirenje. Kako je pričala, pila ih je da bi mogla da spava, a onda je shvatila da je postala zavisnik. Sada za “Blic” otkriva da je napokon uspela da ih se otarasi.

– Više ne pijem tablete, prestala sam. Viš nisam ni na čemu, alkohol ne volim. Protivnik sam alkohola, ne volim kad vidim da devojka drži čašu u ruci – kaže Rada, koja je nedavno pričala kroz kakav je pakao prošla kada je shvatila da svakodnevno pije lekove:

– Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa “ksanaksa”. Tablete bih preporučila samo u krajnjoj nuždi. Na primer, ukoliko izgubite člana porodice pa baš morate da ih koristite kako biste ublažili bol. Zato mi je psihijatar rekao da nađem neki izduvni ventil. Sada više ne idem kod psihijatra. Sada mi je sve super.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *