Seks

Rekao joj je da će ostati živ samo ako ima odnos sa njim…

Jedan 24-godišnji muškarac iz novozelandskog grada Rotorua priznao je, pred okružnim sudom u tom gradu, krivicu za krivično delo seksulanog odnosa pod pretnjom i za nasilno ponašanje prema ženi.

On je, pred sudom, izjavio da je ženi rekao da je bio prinuđen da na silu popije otrov i da će zbog toga umreti ukoliko ona ne “izvede određene seksualne radnje u narednih 48 sati”.

Mladić je došao kod žene “crven u licu, držeći se za stomak i savijajući od bolova” i saopštio joj da je dobio teške batine i da je bio prinuđen da ispije bočicu otrova. Rekao joj je da će umreti ukoliko se ne preznojava u periodu od 48 sati, piše Nju Zeland herald.

Ona mu je predložila da ide da trči, na šta je on odgovorio da mu to ne bi bilo od pomoći pošto mora da se znoji na određeni način. Dodao je i da ne postoji protivotrov, pošto je osoba koja ga je naterala da popije otrov napustila Novi Zeland.

Ona je uskoro počeo da dobija mejlove sa potvrdom njegove priče, u kojima se nalazilo uputstvo za “izvlačenje” otrova iz organizma.

Prema instrukcijama, ženska osoba je trebalo četiri puta u 48 sati da “izvodi seksualne radnje na muškarcu”, kao i da sa njim tri puta ima seksualni odnos. Verujući da mu je život zaista ugrožen, žena je pristala na to.

Mejlovi, koji su i dalje stizali, počeli su da se pretvaraju u pretnje, pa je u jednom od njih pisalo da će “neko od ljudi koje voli biti povređen” ukoliko ne ispuni sve što je od nje zahtevano. To je, osim “seksualnih radnji” i odnosa, podrazumevalo i da mu dozvoli da sve snima svojim mobilnim telefonom.

Ženi je zaprećeno da će se njene nage fotografije pojaviti na internetu ukoliko ne pristane na navedene uslove, ali joj je obećan novac i automobil ukoliko sve uradi prema instrukcijama.

U jednom trenutku, posumnjala je da je on taj koji šalje mejlove, pune grešaka u kojima se njihov autor mladiću obraća po nadimku, budući da, u celoj situaciji, jedino on izvlači korist. Kada mu se suprotstavila, zavrnuo joj je ruku na leđa i oborio je na pod.

Budući da su i posle celog događaja preteći mejovi nastavili da stižu, žena je uz podršku prijatelja, prijavila nasilnog muškarca policiji.

Presuda mladiću biće izrečena 25. maja.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *