Veza za jedno vece

Realnost koju ’’jedno veče’’ nosi sa sobom

Ponekad, ljudi previše očekuju od ’’jedne večeri’’.

Kako bilo, to baš i ne funkcioniše uvek onako kako ste vi zamišljali. Veoma je važno da razumete realnost te jedne večeri koju ćete provesti sa nekim, a da sa njim niste bili ni u kakvoj vezi pre toga. Na taj način ćete biti spremni za moguća razočarenja, stvari koje mogu poći naopako, ili čak neočekivano naviranje emocija.

1. Velika je verovatnoća da to neće postati veza

Takozvane ’’kombinacije’’ koje traju jedno veče ne prerastaju u vezu u realnosti. Očekivanja koja imate su potekla iz raznih filmova i nisu ništa drugo do obične fantazije koje se morate što pre otarasiti.

Jedini razlog zašto veza na jedno veče postoji je da biste se zabavili u upustili u veče puno strasti. U svakom slučaju, imajte na umu da sigurnost treba da vam bude na prvom mestu za bilo kog muškarca sa kojim planirate da provedete to jedno veče.

2. Ne olakšava bol koji je nastao kao rezultat prethodnih veza

Ako očekujete da vam osećanja iz prethodne veze, koja su i dalje deo vas, nestanu zbog ove jedne večeri koje ćete provesti sa nekim, zaboravite. To se sigurno neće desiti.

Zaboravljanje bivšeg je poput lečenja klasične bolesti. Ako ne idete u srž problema, on neće nestati, ili u ovom slučaju, osećanja koja i dalje imate prema bivšem partneru će i dalje biti prisutna. Jedino što ćete postići je osećaj krivice, kao i bes jer ono što ste isplanirali nije pošlo po očekivanjima.

3. Biće to put pun rupa i grešaka

Kada vidite noć ispunjenu strašću i savršenstvom na filmu, greške i rupe na putu tog para su neprimetne. Ništa ne polazi naopako i par koji gledate ispunjava sva očekivanja sinhronizovanim pokretima. Istina je da i vi to želite kada se upustite u ovu avanturu, ali budite sigurni da se to neće desiti.

Imaćete dugu, grubu vožnju u kojoj ni vi, a ni vaš tadašnji, privremeni partner nećete uživati. Oboje ćete praviti greške, očekujući da ovaj drugi učini nešto po tom pitanju. Pripremite se na to. To neće biti savršeno romantično veče.

4. Neće vas pitati za broj telefona

Zapamtite da je velika verovatnoća da ovo veče neće prerasti u vezu.

Stoga, šanse su i više nego ogromne da vas neće pitati za broj telefona po završetku večeri. Shodno tome, on neće ni želeti da mu ga uopšte ponudite. Za njega ovo predstavlja samo jedno obično veče sa nasumičnom ženom, i sve što on želi je da što pre stigne kući sledećeg jutra.

5. Nailazićete jedno na drugo

U odnosu na to gde ste se upoznali, možete lako naleteti jedno na drugo. Možete završiti nalazeći jedno drugo na društvenim mrežama ili se možda ispostavi da radite u istoj zgradi.

Morate poraditi na ležernom ponašanju uzimajući u obzir situaciju. Ne ponašajte se nepristojno i nemojte se smejati na silu svaki put kada prođe pored vas kao da ste u srednjoj školi. Takođe, pokušavajte da ga ne izbegavate sa toliko očiglednim ciljem. Na taj način ćete samo započeti igru u kojoj ni vi, a ni on ne možete pobediti. A, ako počne da vam smeta na bilo koji način svojim ponašanjem, ljubazno mu objasnite ono što želite da se u budućnosti događa.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *