Bivsi decko pomirenje

RAZMISLITE PRE NEGO ŠTO KAŽETE DA: 3 stvari koje treba da razmotrite pre pomirenja sa BIVŠIM!

Možda pomirenje nije dobro rešenje!

Pomirenje s bivšim je ponekad pravi potez… A ponekad potez zbog kojeg ćeš itekako zažaliti. Ako razmišljaš o pomirenju, pročitaj ovo i dobro razmisli je li to zaista pametno:

Kad ste prekinuli, postojao je dobar razlog

Postoje prekidi koji nemaju previše smisla i oni koji su jedini smisleni izbor. Ako ste bili jako loši zajedno i ako vam je veza bila neprestana drama, pomirenje verovatno nije dobra ideja. Odvojenost ponekad može stvoriti lažan utisak da stvari ipak nisu bile toliko loše, ali taj utisak ne treba shvatati ozbiljno.

Možda je sve samo zbog seksa

Neki će muškarci dati sve od sebe da se pomire s bivšom, ne zato što je vole, nego zato što vole lak pristup do seksa. Ako te bivši nagovara na pomirenje, pazi da to nije jedini razlog.

Možda samo želi videti da ne možeš bez njega

Ili ti želiš videti da on ne može bez tebe. Pomirenje kao dokaz da jedna osoba ne može bez druge, nema veze s ljubavlju, nego s čistim takmičenjem. Ako želite da se pomirite samo zato da biste pobedili u tom takmičenju, bolje je da i ne pokušavate.

Kako da vratim bivšeg dečka?

Automobilom? Možeš i vozom, ako se vratio mami u Svrljig. Bicikl je dobro rešenje! O skejtu i da ne govorim.

Dakle kada sam ti otkrio kojim sve prevoznim sredstvima možeš da vratiš, daću ti još „genijalnih” saveta na tvoje „genijalno” i pogrešno pitanje. Možeš ga vratiti pesmom. Suzom. Izdresiraš desetak kolibrija da lete iznad njega i on shvati i tebi se vrati…

U prevodu, imaš više načina da ispadneš glupa u društvu tj. vratiš bivšeg dečka.

Ne, nije pogrešna ideja. Samo. Ti si pogrešila pitanje!

A ono ne treba da glasi: „Šta da radim sa bivšim dečkom?” To je pitanje na koje prvo treba da odgovoriš.

Hoćeš ga kako bi ste se još jednom raskantali. Možda ga hoćeš kako bi shvatila da ste već odavno ispušene lule. Da nema šta novo da ti ponudi. Shvatiš da je sav tvoj trud bio uzalud… jedva čekaš da ti ponovo bude bivši…

Prvo odgovori na to pitanje. Ako imaš odgovor na to pitanje tj. ništa od ovoga ti ne predstavlja problem, onda znaš šta ti je činiti.

Bič u ruke i počni sa dresurom kolibrija!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *