Ana i Rasta

RASTA I ANA SPREMILI POKLON ZA ĆERKIN 1. ROĐENDAN: Zavrteće vam se u glavi kada čujete koju sumu će joj uplatiti na račun, ali to nije sve!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta oduvek su bili poznati po tome što vole da budu nekoliko koraka ispred svih.

Ipak, ovoga puta njihov plan ne odnosi se na karijeru, već na život ćerkice Tare, koja još nije napunila ni godinu dana.

Pop zvezda i njen suprug početkom avgusta organizovaće veliko slavlje o kom će se mesecima pričati. Naime, 3. avgusta njihova mezimica proslaviće prvi rođendan, a Ana i Rasta planirali su tog dana i da krste Taru. Njih dvoje su odlučili da kao specijalni poklon ćerki daruju račun u banci na kojem će biti uplaćen iznos od 20.000 evra za prvi rođendan.

“Pripreme su uveliko počele. Ana je u većem haosu nego kada je izlazio njen album. Želi da sve bude savršeno za rođendan njene mezimice. Još nije našla prostor gde će biti organizovana proslava rođendana i krštenja, jer planiraju da to bude pravo veselje za nekoliko stotina ljudi. Rasta je rekao da će sve finansirati, ali da ne želi preterano da se meša u Anine odluke. Ana će da pozove nekoliko kolega koji će uveličati veselje pesmama, pa se očekuje prava žurka za Tarin rođendan”, otkriva izvor blizak paru.

Roditelji devojčice složili su se oko jedne stvari – poklona.

“Dugo su razmišljali šta bi bilo pametno da joj kupe za prvi rođendan, kako bi je taj poklon jednog dana asocirao na njih dvoje. Ipak, na kraju su se složili da će otvoriti račun u banci na njeno ime, gde će joj za krštenje i prvu godinu života uplatiti 20.000 evra. Kao potvrdu da se neće zaustaviti na ovoj cifri, otkrili su nam da će svake godine uplaćivati određenu sumu sve dok ne napuni 18 godina. Tara će tek tada moći da pristupi svom računu i da ga koristi. Kada njihova ćerka odraste, ona će na kontu imati nekoliko stotina hiljada evra, pa tako Ana i Rasta neće morati preterano da brinu, s obzirom na to da će mala Tara biti i te kako obezbeđenja. Naravno, njih dvoje računaju da izdvoje deo tog novca i za njeno obrazovanje, jer je poznato da su Rastini roditelji univerzitetski obrazovani ljudi, te tako žele da i Tara bude školovana”, otkriva izvor i dodaje:

Njih dvoje će takođe novac koji mezimica bude dobila za prvi rođendan uplatiti na račun zajedno sa 20.000 evra koje će Tara dobiti od mame i tate“, kaže izvor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *