PUSTITE ME DA GA VIDIM: Ovom čoveku je Ceca posvetila ovaj čuveni hit, a nije Arkan!

Kako se pričalo, Ceca i Vladan navodno su bili i vereni, a do raskida je došlo zbog Lukićevog odlaska u vojsku. Ceca je svojevremeno u intervjuima isticala da voli ovu pesmu, jer je autobiografska.


Inače, Lukićeva kćerka Sara udala se skoro, a na slavlju joj je pevala upravo Ceca. Ono što je zanimljivo jeste to da se Ceca upravo tada ponovo osvrnula na vezu sa Lukićem.


– Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je željela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi – prokomentarisala je Ceca.

Ljubav između popularnog fudbalera i perspektivne pevačice počela je još 1989. godine, kada je Svetlana Veličković počela u Beogradu da krči put ka zvezdama.

Lukić je u to vreme važio za velikog zavodnika, pa je priča o njihovoj ljubavi punila stranice novina.

Ostala je zabeležena i njihova zajednička fotografija sa Vladanovog ispraćaja u vojsku, juna 1990. godine, a mediji su u to vreme spekulisali da se par verio i najavljivali njihov odlazak pred matičara. Pominjalo se čak i to da će im kuma biti Dragana Mirković! Međutim, Lukićevim odlaskom u armiju veza se ubrzo raspala i više niko nije pričao o njoj. Sve do danas…

– To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno – ispričao je ljubazno Lukić za „Alo!“ i dodao da posle te etape u svom privatnom životu više nije kontaktirao sa Cecom.

– Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko. Ne pamtim kada smo se poslednji put čuli ni videli, ja imam svoj život, ona svoj – zaključuje Lukić.

Avantura sa Anči

Zanimljivo je da se bivši fudbaler, a sadašnji Zvezdin predsednik, tokom 1993. godine zabavljao sa Andrijanom Dabetić Anči (36), u to vreme takođe popularnom pevačicom. Iako je svojevremeno važio za velikog plejboja, Lukić se nakon ženidbe smirio i danas uživa u srećnom braku iz kojeg ima dvoje dece.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *