Aca LUkas i Karleusa

PUKLO PRIJATELJSTVO Nećete verovati šta je Karleuša uradila Lukasu, ne želi više da čuje za nju! (VIDEO)

Glavni razlog prekida svakog kontakta između njih dvoje je taj što se Jelena nije držala davno datog obećanja, što je pevača iznerviralo.

– Nekoliko meseci pre nego što je Lukas održao koncert u Zenici, dogovorio se sa Karleušom da mu ona bude glavni i jedini gost i dogovoreno je da otpevaju duetsku pesmu koju su snimili prošle godine. Sve je utanačeno do najsitnijih detalja, a Aca nije krio da će mu ona biti gost te je o tome pričao kolegama i prijateljima – kaže naš izvor.

Međutim, iako je sve bilo spremno, Jelena Karleuša je pozvala dva dana pred nastup i sve mu je poremetila.

– Dva dana pred nastup ona mu je rekla da neće moći da bude gost na koncertu. Objasnila mu je da ima zakazan nastup i da je zaboravila da mu to kaže. Lukasa je to toliko izvelo iz takta da je odlučio da prekine svaki kontakt i više ne želi da čuje za nju. Ona je pokušala da se opravda kako je zaboravila, ali on to nije želeo da prihvati. Nekoliko dana kasnije sreli su se na snimanju “Zvezda Granda”, izbegavali su svaki kontakt, a pale su i ružne reči tokom snimanja – priča prijatelj koji je upućen u slučaj.

Ove tvrdnje želeli smo da proverimo i kod glavnih aktera. Upitali smo Lukasa da li mu je krivo što je prekinuo prijateljstvo sa koleginicom, ali on nije bio rad da da komentar.

– Aj, zdravo, o tome neću ništa da pričam – rekao nam je Aca Lukas koji nije želeo ni da potvrdi, niti da demantuje naše saznanje. Sa druge strane, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Jelenom Karleušom, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na pozive naše redakcije.

Otpratili se sa Instagrama

Pre samo dve nedelje imali smo prilike da oba člana žirija “Zvezde Granda” vidimo kako na društvenim mrežama postavljaju zajedničke fotografije, ali i tome je došao kraj. Naime, Lukas je prvo otpratio Jelenu sa popularne društvene mreže, a potom i ona njega. Lukas je dodatno uklonio sve njihove zajedničke fotografije na kojima su prikazivali jačinu prijateljstva. Kada je to videla i Karleuša je učinila isto.

Svađa na snimanju emisije

Čim su se nakon nemilog događaja sreli na snimanju emisije “Zvezde Granda”, Jelena je, kako nam je objasnio izvor, prvo pokušala da izgladi situaciju sa Acom, ali joj to nije pošlo za rukom. Tokom snimanja pevač joj je uputio komentar:

– Jao, Karleuša, al’ si se ofucala.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *