Dragana Mirkovic

PROSLAVLJA 50. ROĐENDAN NA SPEKTAKULARAN NAČIN Nećete verovati šta će Dragana Mirković PLATITI svim gostima

Popularna pevačica će 20. januara proslaviti jubilej u jednom luksuznom hotelu u Beču gde će okupiti oko 170 ljudi. Dragana kaže da je njen suprug Toni bio glavni inicijator slavlja.

Pripreme za proslavu 50. rođendana Dragane Mirković uveliko traju. Pevačici je rođendan 18. januara, ali će dva dana kasnije napraviti glamuroznu proslavu za sve drage ljude. Dragana se poslednjih nekoliko dana bavi isključivo organizacijom proslave da bi sve ispalo onako kako je zamislila. Ona je poznata kao veoma vesela osoba, pa želi da i sala u kojoj će se organizovati slavlje tako izgleda.

– Dragani je najbitnije da se svi gosti osećaju lepo i da se provedu nezaboravno. Angažovala je bend koji će svirati i napraviti dobru atmosferu. Dragana je neko ko voli da se bavi uređivanjem prostora, pa je zajedno sa dekoraterima smislila kako će izgledati sala. Ona želi da sve bude u veselim bojama i da ima dosta cveća – kaže naš izvor blizak pevačici, i dodaje:

– Dragani je veoma bitno da tog dana sa njom budu dragi ljudi. Nije želela da svoje goste dodatno troši, pa je divnim ljudima koji dolaze iz Srbije organizovala smeštaj u luksuznom hotelu u Beču, gde se i organizuje proslava. Na slavlju će biti oko 170 zvanica. Za goste koji dolaze iz inostranstva organizovala je i razna dešavanja preko dana da ne bi non-stop bili u hotelu. Biće stvarno prelepo, a pored Dragane, proslavi se raduju i njena deca Manuela i Marko, kao i suprug Toni Bijelić – završava naš izvor upućen u pripreme.

Dragana ovih dana isprobava i haljine koje će nositi na proslavu, a za “Blic” je otkrila i kako je došlo to toga da organizuje glamurozno slavlje.

– Tonijeva želja je bila da se jubilarni rođendan proslavi kako dolikuje. Kao što znate, do sada sam rođendan slavila u najužem krugu s porodicom i prijateljima. Složila sam se sa njegovim mišljenjem i željom, a ovih dana sam u velikim pripremama jer želim da sve bude savršeno. Hoću da se tog dana opustim, okružena ljudima koje volim i koji mene vole – rekla je Dragana ovim povodom za “Blic”.

Inače, u istom hotelu Dragana je pre dve godine priredili glamurozno slavlje u čast svog sina Marka Bijelića. Tada su za slavlje bila dva povoda, prvo je verski obred firmung, čin koji se razlikuje od krštenja, a označava zrelo prihvatanje odluke o ulasku u hrišćansku veru, a drugi povod je bio taj što je Marko primljen na bečku HAK akademiju.

Ana Bekuta i Danijel Đokić među zvanicama

Pored članova porodice i bliskih prijatelja, na proslavu su pozvani i Ana Bekuta i Danijel Đokić.
– Poznato je da Dragana ima dve duetske pesme sa Danijelom Đokićem i da su bliski prijatelji, te je bilo očigledno da će njega zvati na proslav rođendana. Ona je veoma bliska i sa Anom Bekutom, koja je sa oduševljenjem prihvatila poziv i jedva čeka da prisustvuje slavlju – kaže naš izvor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *