Propast rijaliti zvezda 21. veka na jednoj slici: Izgubila se svaka kontrola i mera i desio se krajnje poražavajući prizor

Krenulo se od izgleda. Silikon po silikon i došlo se do rijaliti plastičnih lutki koje ne sebi ne prepoznaju na svojim starim slikama. Domino efektom se neumerenost na jednom polju preselila na drugi teren i tako redom, dok nije okupirala svaki segment njihovog života. Koliko je ta neumerenost poražavajuća za poslednju generaciju “rijaliti zvezda”, pokazuju slike jedne od njih Šarlot Krozbi.

Fotografije su snimljene sinoć ispred poznatog londonskog kluba u kojem se Šarlot provodila sa društvom. Na delu je pokazala svoj transformisani izgled, rezultat estetskih korekcija i izladnjivanja.

I to je izgled koji je samo jedan deo njenog medijskog imidža. Neodmereno ponašanje, opijanje, posrtanje na ulici ili ispred automobila, drugi je njoj veoma važan aspekt predstavljanja u javnosti, prema paroli: “Što luđe, to bolje”.

U promovisanju razuzdanog života neizbežno je pokazivanje veša, kako bi se dokazala spremnost na krajni egzibicionizam. I vsaki taj delić dovede Šarlot Korzbi do javne scene.

Neko bi rekao: “Lakim metodama dolazi do popularnosti”. Sve i da je ovakvo predstavljanje učini najpopularnijom i najbogatijom rijaliti zvezdom, cena koju plaća je previsoka. Svoje telo je svela na “materijal” za hirurški sto, zdravlje odavno ne ceni, dostojanstvo? Ni ne seća se da ga je imala.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *