PRIUŠTI MU ORGAZAM KAKAV JOŠ NIJE DOŽIVEO: I muškarci imaju G TAČKU, evo gde treba da ga PIPNEŠ

Izazvaćeš pravi vatromet u njegovom telu. Za neke muškarce dodirivanje prostate je ravno vađenju zubnog korena. Međutim, taj deo koji je smešten između bešike i penisa, muškarcima može pružiti i neverovatnu količinu zadovoljstva.

Dodirivanje prostate osigurava muškarcima toliko puno užitka, ako su voljni da se prepuste, objašnjavaju seksolozi. U prilog ovoj još uvek nedovoljno istraženoj G tački ide i povećanje prodaje stimulatora i seksi igračaka koje su posvećene upravo stimulaciji prostate. Zanimljivo je da su najčešći kupci ovih uređaja heteroseksualci stariji od 45 godina.

– Orgazam koji dolazi iz prostate je zapravo vezan za uzbuđivanje celog tela, i treba više vremena kako bi se postigao. Isto tako, ovaj orgazam ostavlja duže taj osećaj treperenja. Razlikuje se od klasičnog orgazma koji je vrlo direktan i usmeren na jednu tačku – ističu seks edukatori iz losanđeleskog centra “Pleasure Chest”.

Ovo su 4 načina kako “probuditi” prostatu i dovesti muškarca do malo drugačijeg orgazma:

1. Pripremi ga
Kod masaže prostate ključna je higijena ruku. Pripazi da su ti ruke uvek čiste, a nokti uredno isečeni. Anus se može prirodno podmazati, pa tu u priču dolaze razni lubrikanti. Ako lubrikant ne želiš da nanosiš prstima na muška strateška mesta, dobra pomoć bi ti bila aplikator za nanošenje lubrikanta.

2. “Baby steps”
To je jedini način da muškarci dopuste ženama da im pipkaju te delove tela. Zato je pre masaže prostate korisno napraviti spoljnu masažu da bi se partner opustio.

3. Istraži unutrašnjost
Ako se masaža spoljašnjih delova pokazala uspešnom, na red dolazi masaža prostate. Ovo je delikatan korak i bilo bi dobro da budeš nežna. Dovoljno je da upotrebiš jedan prst za anus, koji ćeš lagano da pomeraš u smeru stomaka. Bitno je da pratiš partnera, koji će ti sigurno reći da li mu to odgovara ili ne. I ne, nije potrebno staviti celu šaku, koliko god takve zablude lutaju medijima…

4. Masažer prostate
S obzirom da je masažer prostate veći korak ka postizanju muškog orgazama iz G tačke, mogli biste da probate s manjim igračkama. Jako su popularni “butt plugovi”. Na tržištu ih ima stvarno puno, pa bi trebalo odabrati masažere, stimulatore i igračke koje imaju neki “rep” i pomoću koje se lagano odstrane iz anusa. U protivnom biste zbog seksa mogli da završite u Hitnoj.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *