Pevacica

Pričali su MALA SE UVALILA KOD BOGATOG RUSA, a ja sam živela u rupi i nismo imali šta da jedemo! Ovo je iskrena ispovest popularne pevačice sa naših prostora

Ona je bila jedna od najpoznatijih pevačica u regionu, lepa, zgodna, mlada i beskrajno talentovana, a onda se udala i otišla u Rusiju. I dok kolale priče da se dobro “udomila” i da je njen muž prebogat Rus sa kojim je čeka raskoš, istina je bila sasvim drugačija – ovu lepoticu život je tada “šibao” iz sve snage.

Nika Antlos proslavila se pevajući u nekada popularnom ženskom bendu “Feminem”, koji je 2010. godine Hrvatsku predstavljao i na Evroviziji, da bi u jeku popularnosti i slave, ova mlada dama rešila da napusti sve i sledi staze ljubavi. Ova Riječanka je krajem 2012. poslušala svoje srce, otišla iz domovine i sa suprugom Aleksejom Rubanom započela zajednički život u Moskvi.

No, dok su svi naokolo pričali da se “uvalila” imućnom Rusu, oni su jedva preživljavali, a ove strašne trenutke prebrodili su samo zahvlajujući međusobnom trudu i posvećenosti.

– Život u Rusiji bio je težak, jako težak. A, pritom sam sve vreme slušala naokolo priče o “bogatom Rusu” za kog sam se udala zbog love. A je se jasno sećam odlaska tamo, sećam se stana tamo za koji bi mnogi rekli da je rupa. Mnogi su mi u stvari to i rekli. Ali, meni je bilo dobro, moglo je bolje, ali uvek može – ispričala je Nika u iskrenoj ispovesti za “Miss7”.

Ona je priznala i da su napravili malo venčanje, jer nisu imali novca da pozovu prijatelje, a na istom nosila je haljinu iz “Zare”, dok je njen suprug obukao odelo koje je već prošlo sve sahrane.

Samo mesec dana nakon venčanja Nika je ostala u drugom stanju – nosila je ćerkicu Sijenu.

– Bili smo bez prebijene pare, a naša Sija dete koje nikad ne spava. Plakala sam često zajedno sa njom sve do pet ujutru. Vrhunac provoda u Moskvi bio je odalazak u prodavnicu po hranu. Prvenstveno jer je to bila hrana i jer je to bila moja šansa da 10 minuta u danu budem sama. Sedela sam na jastucima, jer nam je dušek propao, a nismo imali novac za drugi i shvatila da ljudi vide ono što jesu i brišu sve ono što ne leži uz njihovu priču. Zato sam rešila da se ne obazirem na priče o tome da sam se udala zbog lagodnog života – istakla je 28-godišnja pevačica.

Ona kaže da joj je jedna kasirka otvorila uči kada ju je upitala “zašto si ostavila more zbog ovoga”.

– I to je bilo to. Taj moment na kasi odlučila sam da idem svojoj kući. Otišla bih traktorom bez muža i torbe ako treba, ali idem – zaključila je lepa brineta koja sada sa proodicom srećno živi u Zagrebu i bavi se poezijom.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *