PREŽIVELA JE HOROR Pevačica je bila ZLOSTAVLJANA, muž ju izbacio na ulicu, a pogledajte kako ona danas izgleda!

Kada se pomene njeno ime, uvek svi prvo pomisle na pozitivnu energiju koju širi kada je na snimanju emisija, ili na nastupu. Međutim, mnogi ne znaju da je ona preživela pakao, a o tome je nerado za austrijske medije pričala prošle godine. Naime, Selma Bajrami je pričala o teškom životnom razdoblju kada je sa malim detetom ostala na ulici, a potom joj je bivši muž uzeo sina i borba za naslednika trajala je godinama.

– Ubrzo nakon venčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata – ispričala je Selma Bajrami priču o Muji Musiću, sinu svog deteta kojeg je upoznala pre nešto više od šest godina na jednoj zabavi.

U tom trenutku ona je bila potpuno sama, nemački jezik nije dovoljno znala, a bila je pred finansijskim krahom jer nije radila. Ubrzo je našla stan i upisala kurs.

– Znala sam da moram da budem deo ovog grada ako želim da obezbedim svoje dete – rekla je Selma.

Iako je pokušala da ima normalnu komunikaciju sa suprugom, on je odlučio da joj oduzme dete.

– Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali ali osetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio – ispričala je Selma Bajrami.

Ona je danas prevazišla prepreku i kaže da je konačno srećna.

– Ne ograničavam njegov odnos sa ocem jer znam da smo mu oboje potrebni za normalno odrastanje. Trudim se da sa sinom, uprkos tome što je moj posao specifičan, provodim što više vremena – rekla je Selma.

Iz svega je izašla dovoljno jaka, maksimalno se posvetila sebi, a i dan danas izgleda fenomenalno.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *