Ceca i Veljko

PRETNJE ARKANOVOJ PORODICI: “Ceco, pripazi na Veljka, obezbeđenje neće moći da ga sačuva” (FOTO)

Opasne namere Predrag Ranković iz Kruševca u statusu na Fejsbuku izvređao poznatu pevačicu i poručio joj da neće moći da sačuva sina kad sledeći put bude otišao na Kopaonik.

Predrag Ranković iz Kruševca, sestrić nekadašnjeg fudbalera Dragiše Binića, uputio je Svetlani Ceci Ražnatović i njenom sinu Veljku, koji su sa Binićem kumovi, ozbiljne pretnje.

Ranković je preteću poruku pevačici objavio na društvenoj mreži Fejsbuk, a kako saznajemo, ova pretnja je prijavljena policiji.

U jezivom statusu koji je objavio, uz fotografiju na kojoj je Ceca sa sinom Veljkom na pomenu, pored groba Željka Ražnatovića Arkana, Ranković aludira na novo „paljenje sveća“.

– Povedi računa! Veljko neće moći da računa na obezbeđenje sledeći put kad krene na Kopaonik, neće moći da ga sačuva – navodi se, između ostalog, u komentaru koji je Predrag Ranković ostavio uz sliku.

Ranković je pevačicu optužio i da je „prodala“ kuma Dragišu Binića. U statusu je pomenuo transfer fudbalera Milana Obradovića iz Obilića u moskovsku Lokomotivu, zbog kog je protiv njegovog rođaka postupak u toku. Inače, na suđenju Biniću Ceca bi trebalo da bude saslušana kao svedok jer je u to vreme bila vlasnica fudbalskog kluba.

Osim što joj poručuje da se „nikada ne pojavi na suđenju“, Ranković Cecu naziva pogrdnim imenima i čak je optužuje da je kumu Biniću ostala dužna novac, kao i da je naručila njegovu likvidaciju 2004. Podsetimo, za tadašnji pokušaj ubistva bivšeg fudbalera osuđen je Božidar Jović.

Povodom optužbi i teških reči koje je izrekao njegov rođak, Kurir je juče kontaktirao s Dragišom Binićem, koji je bio šokiran i ogradio se od ovakvih optužbi i pretnji.

– Jeste moj rođak, on mi je sestrić, ali to što je napisao su gluposti, nema nikakve veze sa istinom. Čuo sam se sa Cecom, mi smo kumovi i u odličnim smo odnosima. Ne postoji nikakav problem između nas – rekao je kratko Binić.
Svetlana Ceca Ražnatović juče nije odgovarala na pozive.

POLICIJA POSTUPA PO PRIJAVAMA

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da svi kojima stižu pretnje preko društvenih mreža to treba da prijave policiji i tužilaštvu, koji reaguju na svaku prijavu.
– Apsolutno se reaguje na svaku pretnju koja se prijavi MUP i Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal. Utvrđuje se identitet lica iza nekog profila na društvenim mrežama i protiv njega se podnosi prijava – rekao je Stefanović. On je dodao da se često dešava da isti ljudi prete svima koji su na vlasti, a da se za njih utvrdi da nisu psihofizički odgovorni za svoje ponašanje.

– Efikasnost istrage zavisi od toga da li Fejsbuk i Tviter žele da sarađuju sa nama – kaže Stefanović.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *