Predstavila se svetu kao NEUGLEDNA DOMAĆICA sa moćnim glasom: 8 godina kasnije, ima 33 miliona dolara i IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE

Izašla je na scenu i svi su prasnuli u smeh misleći da sledi transfer blama, naročito kada su čuli da ima 47 godina i planira da postane pevačica. A onda je Suzan pustila glas i – očarala svet.

Neugledna domaćica Suzan Bojl otpevala je u emisiji “Britain’s got talen” pesmu “I dreamed a dream” ne obazirući se na smeh žirija i publike. I uskoro se niko nije smejao već su svi gledali u Suzan otvorenih usta.

To je bilo 2009. godine a Suzan je i danas svetu ostala inspiracija i primer da su godine i izgled zaista samo broj i da se talenat i umeće zaista i ceni.

Suzan je u međuvremenu pevala i Baraku Obami i britanskoj kraljici, pa i Papi i na sve to ostvarila je zaradu od preko sedam miliona dolara.

A Suzan je zaista na svim poljima kasno procvetala, pa i na polju ljubavi. Kada joj je krenula karijera, sa 53 našla je i dečka, i to prvog u životu. Međutim, usledio je raskid, pa potom njena bolest, pa onda i smrt njene sestre. I tako je lagano nestajala iz medija.

Kako je i sama davno objasnila, u medijima i ne želi da bude stalno prisutna. Danas ona ima 33 miliona dolara i povremeno održava nastupe koji su uvek vrlo posećeni.

Prošle godine pokazala je drastičan gubitak kilograma:

Povremeno se i dalje pojavljuje u medijima. Poslednji put viđena je jula ove godine na filmskom festivalu u Edinburgu.

Izgleda sve bolje i bolje, a od svih planova i ciljeva, samo jedan nije ostvarila – da usvoji dete. Ali naći će Suzan rešenje i za to, kao što je našla i za sve drugo, u to smo uvereni.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *