PR TIM OBJAVIO UZNEMIRUJUĆU PORUKU: Soraja je NESTALA, molimo sve koji znaju bilo šta DA SE JAVE

Starleta je poslednji put viđena pre tri dana u Crnoj Gori.

Srpska starleta, koja se nedavno našla u centru skandala jer joj je zabranjen ulazak u Srbiju, te je vraćena sa granice, poslednji put je viđena 3. juna na crnogorskom primorju, prema saopštenju njenog PR-a.

Vučelićeva, navodno, nema pristup svom broju telefona i ne zna se gde je od kraja prošle nedelje.

– Moram da napomenem da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo zvaničan ishod istrage, ukoliko je informacija tačna – piše na profilima na društvenim mrežama srpske starlete.

– Takođe želim da obavestim javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi, 3. juna. U prilog ovome, obavestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić sa molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se na njen odgovor i na odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za bezbednost Srbije i njenih građana – stoji u saopštenju PR-a Ljubana Kovačevića.

– Molim sve ljude ukoliko imaju bilo kakav podatak o Soraji, kao i lokaciju gde je zadnji put viđena, da se jave na ovaj profil sa informacijama – navodi se na Sorajinim profilima.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *