Voditeljka prostitutka

Poznata voditeljka naplaćuje s*ks 300 evra! Posao u Srbiji joj opada, pa se odlučila na SLEDEĆI KORAK

Srpska “madam” sa malih ekrana započela je svoj biznis pre nekoliko godina, a tada su seksualne usluge koje pružaju njene devojke koštale 600 evra, međutim, kako je potražnja opala, ona je rešila da promeni cenovnik.

– U biznis je ušla samouvereno i verovala je da će zahvaljujući svom imenu moći da naplaćuje veću sumu za usluge koje pružaju devojke koje ona podvodi.

Međutim, klijenti su vremenom prestali da joj se javljaju jer su na tržište došle mlađe devojke, a ona radi sa iskusnim damama. Kada je shvatila da će izgubiti stalne mušterije TV “madam” je prepolovila cene. Uzimala je oko 600 evra po devojci za noć, a posle dve godine je smanjila tarifu – navodi izvor i otkriva koje su cene sada na tržištu.

– Za usluge svojih devojaka uglavnom naplaćuje oko 300 evra, a kada eventualno rade dve devojke , za njih dobije 500 evra. Sa druge strane, njene redovne mušterije ponekad traže da im omogući plaćanje na rate ili da ih sačeka nekoliko dana. Ona zna da joj to ne ide u prilog, posebno ako se pročuje, međutim, stalnim klijentima mora da izađe u susret – kaže izvor.

– Iako mnogi zamišljaju da je život jedne takve žene samo luksuz i sjaj, stvarnost je potpuno drugačija. S obzirom na to da i dalje radi na televiziji, a ima porodicu, nije potpuno srećna – nastavlja izvor.

– Za razliku od Srbije, gde joj je posao opao, pa je morala da spusti cene, u Crnoj Gori joj biznis cveta. Tokom prošlog leta zaradila je mnogo više za jednu sezonu nego za godinu dana u Beogradu. Njene devojke su bile na jahtama, naročito u Porto Montenegru, gde se okupljaju lokalni biznismeni – navodi izvor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *