Par ljubavni

Posumnjao je da ga devojka (45) vara i rešio da to PROVERI NA GNUSAN NAČIN: Gurnuo joj je ruke u gaće a onda…

A mislili ste da ste čuli sve bizarne provere vernosti partnera, zar ne? Od ove će vam se pripovraćati!

U britanskoj tok šou emisiji “The Jeremy Kyle”, čiji se koncept zasniva na partnerskim sukobima koji se potom proveravaju na detektoru laži desio se vrhunac o kome bruji ne samo Velika Britanija već i svet.

Gosti su bili Džejmi (28) i Ket (45) koji imaju problema u vezi dugoj 15 meseci. Džejmi, naime, smatra da ga devojka vara, a sve je počelo kada ju je pozvao u ponoć i čuo i da ona “teško diše kad priča”, što je po njemu bio krunski dokaz da je u krevetu sa drugim.

Ket, s druge strane, kaže da ga ne vara i da je u tom trenutku grickala tost i pasulj.

A onda je ispalila rečenicu koja je zgrozila ljude.

– Ti si paranoičan! Hajde objasni ljudima zašto si mi gurao ruke u gaće – vrisnula je.

– Zašto si to uradio? To je degradirajuće i pokazuje da nemaš ni zrnce poštovanja prema meni. A ja sam još veći idiot što sam te pustila da to uradiš – rekla je Ket i ostavila u šoku i publiku i samog voditelja.

Zaboga, zašto si joj gurao ruke u gaće? Šta si tražio, šta bi to dokazalo? Da li je to tvoja redovna provera? – voditelj je bio pun pitanja.

– Prvo, mi smo seksualni partneri i imam pravo da to uradim – rekao je Džejmi ne objasnivši šta time tačno postiže.

Onda je usledio detektor laži. Prvo ga je Ket odbila da bi na kraju pristala kada je Džejmi zaključio da je to “dokaz da nešto krije”.

Detektor laži pokazao je da Ket govori istinu i onda je usledio još bizarniji preokret. Džejmi je tada pao na kolena.

– Sad ću joj se iskupiti za sve. Već smo se verili ali nisam joj dao prsten. Sada ću joj ga staviti na prst. Volim te, hoćeš da se udaš za mene? – rekao je u totalno romantičnoj prosidbi i, naravno, krenuo da joj stavlja prsten na pogrešan prst.

Ket je prihvatila prsten iako se ispostavilo da joj je mali i tako su srećni i zadovoljni otišli kući – do sledeće prilike kada će Ket prolaziti proveru sa njegovim rukama u gaćama.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *