Vagina

Postoji TAČNO 6 TIPOVA VAGINA: Druga je NAJPOPULARNIJA, a “eksperta” se svi muškarci PLAŠE – evo i zašto

Ovako zapravo izgledaju vagine iz perspektive muškaraca.

Da, i muškarci pričaju o intimnim delovima svojih partnerki baš kao što i one dele sočne detelje sa drugaricama iz spavaće sobe.

A muškarci kažu i da postoji tačno šest tipova vagina. Evo kako su ih podelili:

KOŠČATA

“Koščate” vagine, komentarišu muškarci na internetu, karakteristične su za preterano mršave devojke. Ono što ih posebno uzbuđuje kod njih je što su obično i dosta uže od prosečnih, barem oni tako tvrde. Ipak, kažu, postoji i loša strana toga, a to je što većina muškaraca završi sa modricama zbog udaranja u karlične kosti devojke.

VAGINA SA IZRAŽENIM STIDNIM USNAMA

“Debele usne” kako ih zovu muškarci, su posebno poželjne i popularne. One prosto mame na oralni seks i većinu muškaraca uzbuđuje ovaj prizor.

OBRIJANA VAGINA

Muškarci kažu i da tačno mogu da vide kojom se metodom koristi devojka da odstrani neželjene dlačice. Ako je u pitanju brijač, tu su često urasle dlačice a tu su i busenovi dlačica koji su umakli brijaču. Ipak, slažu se, to im nimalo ne smeta.

“EKSPERT”

“Vagina ekspert” je, kažu, ime za malo širu vaginu. Već je rasprostranjen potpuno pogrešan mit da količina seksa utiče na širinu vagine – i koliko god puta lekari ponavljali da to nema veze sa istinom, muškarci i dalje veruju u to. Odatle i ime “ekspert”, kao znak “iskustva” a odatle i strah muškaraca da njihov penis neće biti dovoljno veliki da zadovolji vlasnicu ovakve vagine.

RETRO VAGINA

To je vagina čija vlasnica ne mari za brazilsku depilaciju, već voli prirodan izgled. I dobar deo muškaraca to baš ceni!

“SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ”

Oblik vagine takav da pokazuje i deo, ili ceo klitoris, je takođe omiljen među muškarcima, jer im se čini da takve devojke lakše postižu orgazam.

Sve u svemu, istina je da “savršena” vagina ne postoji. Sve su različite i dolaze u različitim bojama, oblicima i veličinama – baš kao i tela. I treba ih voleti baš takve kakve jesu!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *