Radasin veliki brat

Postao šminker, fura savremenu frizuru i boju kose – NOV ČOVEK! Ne možete zamisliti kako DANAS izgleda Radašin! (FOTO)

Bilo je rijaliti zvezda u Srbiji, bilo i biće, a ono što je skoro pa univerzalno pravilo za sve njih jeste nestanak iz javnosti nakon završenog takmičenja u kom su učestvovali.

Takođe karakteristično jeste da se većine njih retko kad setimo u svakodnevnom životu, ali na jedan pomen imena odmah nam njihova slika prođe kroz glavu. Tako verovatno dugo vremena niste mislili o Ivanu Ljubi, Đankarlu Kandutiju, plesačici “Granda” Dragani Milošević, Nikoli Nemeševiću Nemešu ili o dizajnerki Mimi Đurović, ali sasvim sigurno čim ste pročitali njihova imena tog momenta ste se setili tačnih likova. Jedan iz grupe zaboravljenih asova je i – Radiša Miljković Radašin.

Nikad priznati rođak Radoša Bajića iz sela Ljupten bio je učesnik srpskih rijaliti programa “Veliki brat” i “Farma”, a ostao je upamćen između ostalog po specifičnom rečniku, pravednom stavu, druženju sa Manuelom Stojanovićem, kao i uzrečici “ću te patošem”. Uglavnom je bio favorit i publike i produkcije, lik voljen širom zemlje, a iako karakteristično malo slabijeg rasuđivanja ipak je retko izvlačio deblji kraj u svađama i raspravama.

Televizija mu jeste donela slavu, ali ne i preveliku izmenu u načinu života, tako da je danas umnogome sve isto kod njega kao i pre ulaska u prvog “Velikog brata” (za njega prvog). Ono što je najznačajnije jeste promena fizičkog izgleda. Radašin sad fura pomalo šminkerski stil, frizuru na stranu i neke dosad neviđene modne momente.

Naravno, on je jedan od onih ljudi kojima sve stoji, pa tako i ovaj stajling.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *