Severina

POSLE SPONTANOG POBAČAJA PEVAČICA SE I DALJE BORI DA POSTANE MAJKA: Severina Kojić ponovo ide na vantelesnu oplodnju (FOTO)

Severina je ovu informaciju pokušala da sakrije od medija zato što je prošli put javnost prerano saznala da je ona u drugom stanju, a to joj je predstavljalo dodatni stres.

Naime, u martu 2017. odjeknula je vest da je pevačica ostala u drugom stanju pomoću vantelesne oplodnje. Jednako kao i njen suprug Igor, i ona je odbijala da govori o tome, a izbegavali su i da se pojavljuju u javnosti. Ipak, postajale su stvari koje nisu mogle da se izbegnu. Bilo je to suđenje s ocem Severininog sina Aleksandra Milanom Popovićem, s kojim se bori za starateljstvo. Ubrzo nakon toga saznalo se da je Severina izgubila bebu, a ona je mesec dana kasnije u jednoj emisiji rekla da je imala spontani pobačaj zbog stresa koji je doživela u sudnici.

Zbog toga, ovoga puta, svojim povlačenjem iz javnosti jasno stavlja do znanja da joj je u narednom periodu prioritet porodica i da posao može da pričeka. Upućeni u njenu intimnu tvrde da je napokon partnerski odnos dovela do nivoa koji je čini veoma srećnom i zadovoljnom, a uz to, ova atraktivna brineta veoma je ponosna i na svog naslednika.

Preslatkom Aleksandru majka posvećuje svaki trenutak svog slobodnog vremena, a 20. februara proslavila je njegov šesti rođendan. Kao i prethodnih godina, i ovoga puta se potrudila da zabava za njenog naslednika bude posebna. Ipak, osim dobre zabave i poklona, malenog Aleksandra sve više zanima i to kada će dobiti brata ili sestru. Iako je i sama u nekoliko navrata potvrdila da je njen sin nestrpljiv da dobije društvo, o njenim i Igorovim planovima za proširenje porodice još se nije javno izjašnjavala.

Ponekad je umela da se na to pitanje zagonetno osmehne, što je možda i ranije bio dovoljan nagoveštaj da će se želja malenog Aleksandra ostvariti u skorijoj budućnosti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *