Borba protiv bolesti

Posle ovoga, organizam sam počinje da uništava bolesti: Zapišite i čuvajte ovaj recept!

Za prevenciju primenjujte ovu metodu ujutro na prazan stomak, a u terapijske svrhe tri puta dnevno, pre jela.

Da li ste znali da organizam ima samo dva načina da se oslobodi otrova?

Jedan je putem debelog creva, a drugi preko pljuvačnih žlezda. Međutim, žlezde je potrebno stimulisati.

Još pre pet hiljada godina, u ajurvedskim spisima, opisana je metoda mućkanja biljnog ulja u ustima. Ovaj drevni indijski recept, mnogo puta se pokazao kao veoma delotvoran, tako da ima smisla posvetiti mu malo pažnje.

Kako mućkati ulje?

Treba napomenuti da vam je potrebno hladno ceđeno ulje, suncekretovo, susamovo ili maslinovo, a terapija je veoma prosta. Jednostavno mućkajte ulje u ustima 15-20 minuta, a zatim ispljunite i isperite usta vodom ili čajem.

Mućkanje bi trebalo primenjivati ujutro, na prazan stomak u preventivne svrhe, a u terapijske tri puta dnevno, pre jela.
maslinovo ulje

Kroz pljuvačne žlezde, tokom mućkanja, proteče nekoliko litara krvi koja se tada oslobađa otrovnih materija. Važno je ponoviti da ulje posle mućkanja treba obavezno ispljunuti, jer je ono pokupilo sve toksine iz pljuvačke.

Pošto se oslobodio toksina, organizam sam počinje efikasno da se bori protiv bolesti i na taj način može da se izleči od mnogih bolesti, samo je potrebno vreme.

Za akutne bolesti taj period je oko nedelju dana, a za hronične od nekoliko meseci do godinu dana, uz redovnu terapiju mućkanjem. Posle nekoliko dana mućkanja, bilo bi dobro i otići na neku masažu i na taj način pokrenuti toksine koji su nataloženi u mišićima.

Posle dužeg vremena, kad se organizam navikne, možete skratite vreme mućkanja, ali ne ispod 10 minuta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *