Saban Saulic

PORODICA U STRAHU Šabanu Šauliću ugroženo zdravlje i mora na OPERACIJU, komšije otkrile sve detalje

Komšije kralja narodne muzike kažu da njegovo zdravstveno stanje nije bezazleno, a pojedini kažu da su više voleli inženjera koji je pevaču prodao kuću, jer je bio bolji sused.

Šaban Šaulić sa suprugom Gocom pre nekoliko godina sagradio je vilu na Dedinju u kojoj provodi najveći deo vremena kada nije na putovanju ili u vikendici u Krčedinu.

Da li kralj narodne muzike živi kraljevski, odlučili smo da pitamo njegove komšije, a sve detalje pročitajte u nastavku.

– Nisam ga dugo videla jer je bio bolestan. Inače ih srećem, lepo se ispričamo. Odlične su komšije i on i Goca. Divni su, ljudi iz naroda, što bi se reklo seljački, koji mogu sa svima da zastanu i popričaju – kaže komšinica Jelisaveta.

– Šabanova bolest nije bezazlena, kako se piše u medijima, i da je to problem sa venama. U pitanju je srčana aorta i njegova porodica strahuje da će uskoro završiti na operacionom stolu. Goca je tu zmaj, ona drži porodicu na okupu i bori se kao lavica. Da nije nje ne bi ni imali ovu vilu na Dedinju, ali vidim da je ovog puta i ona zabrinuta – dodaje druga prolaznica.

Komšinica Olivera nedavno se vratila iz Amerike i nije joj se svidelo kada je čula da joj je komšija Šaban.

– Ne viđam ga, ali sam super znala komšiju koji je tu bio 20 godina, a od koga je Šaban kupio vilu. Šta da vam kažem, na Dedinju je haos, vidite samo kakve se vile grade. Ranije se znalo ko živi na Dedinju, ugledni doktori, diplomate, oni koji su na neki način zadužili ovu zemlju. Ovi danas su se doselili na Dedinje samo zbog prestiža. U Šabanovoj vili je živeo jedan divan čovek. Veoma ugledan i fin, inženjer koji je redovno igrao šah sa mojim mužem. Morao je zbog krize da se preseli u stan. To je bila jedna skromna kuća dedinjska, ne ovo danas – kaže Olivera.

Komšija Novak Šabana retko kada sreće, jer je pevač najviše u vikendici u Krčedinu kada je lepo vreme.

– Čuo sam da i tamo ima veliku kuću i da često ide tamo zbog pecanja. Super je komšija – rekao je penzionisani lekar Novak.

A da Šaulići žive kraljevski dokaz je posluga koja ih opslužuje, to nam otkriva komšinica Sanja.

– Skoro da ih ne viđamo otkada su se doselili jer njihovo je da uživaju, a posluga radi. Mislim da imaju ženu koja živi sa njima, a koja je kućna pomoćnica. Ona sve te poslove obavlja za njih, čak i u prodavnicu ide za njih – kaže Sanja.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *