Trudnoca stomak

POKAZALA KAKO ZAISTA IZGLEDA STOMAK NAKON POROĐAJA: POZNATE MAME KRIJU OVAKVE FOTOGRAFIJE, ALI NE I ONA!

Ćerka preminulog kralja fanka Dina Dvornika veoma brzo je odustala od toga da krene očevim stopama, te se nakon jednog objavljenog albuma posvetila blogerskim vodama u kojima odlično pliva već nekoliko godina, sa tom razlikom što je putopise sa putovanja zamenila praćenjem trudnoće, a kasnije i savetima za brigu oko deteta.

Podsetimo, Ela Dvornik je početkom novembra prošle godine na svet donela ćerkicu Bali, a od tada svakodnevno obaveštava svojih blizu 300 hiljada pratilaca na društvenim mrežama o dogodovštinama malene devojčice koja je već postala prava mala zvezda.

Osim toga, Dvornikova izaziva veoma veliku pažnju među pripadnicama lepšeg pola zbog toga što bez ustezanja govori o problemima koji su je snašli nakon porođaja, te tako one konačno mogu da se poistovete sa nekim jer, sa druge strane, ostale javne ličnosti obično ostaju u ilegali dok ne smršaju, a potom se pojave savršene kao da nisu ni bile trudne.

Ela je otišla i korak dalje, pa je tako objavila fotografiju ožiljka na stomaku, uz poruku:

– Od trudnoće mi je ostao smežuran ovaj deo kako se rastegnula koža jako pred kraj i užasno me nervira – napisala je Dvornikova, a komentari nisu prestajali da se nižu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *