Pogledajte u dlan i saznajte koliko cete dugo ziveti

Gledanje u dlan je poznato odavno. Evo nekigh trikova.

Metoda čitanja ili bojenja dlana je usko povezana s hiromantijom. Zasniva se na povezanosti delova ruke sa određenim ljudskim karakteristikama. Metoda je jednostavna, lako primenjiva i nadasve zanimljiva. Sve što vam je potrebno su olovka, 35 drvenih bojica i list papira, a možete i svojim prijateljima pročitati budućnost.
Postupak:

Položite na sto drvene bojice u raznim bojama. Zamolite osobu kojoj gledate u dlan da na listu papira nacrta obrise svojih ruku (leve i desne). Neka položi jednu ruku na papir, a drugom neka iscrta obris ruke prateći olovkom njen rub.
Neka se koncentriše i odabere nekoliko boja i njima oboji olovkom iscrtan oblik svoje leve ruke. Neka to čini spontano, intuitivno, koristeći koliko god boja želi.

Nakon što osoba oboji levu ruku na papiru, vratite korišćene bojice u ostale.
Zamolite osobu da ponovi postupak, odnosno neka ponovno odabere nekoliko bojica i oboji obris leve ruke na papiru na isti način.
Način čitanja

Prvo analizirajte levu ruku, jer ona predstavlja sadašnjost osobe. Uočite koje boje na njoj prevladavaju i na kojim delovima ruke tepa ih interpretirajte u skladu sa značenjima boja. Svaki deo ruke predstavlja određene osobine ili događaje.
Palac predstavlja karakter
Kažiprst nadahnuće i veru
Srednji prst označava ambicije i sudbinu
Domali prst kreativnost i ličnost
Mali prst označava intelekt
Sredina dlana predstavlja snagu i energiju
Unutrašnji deo dlana (prema palcu) ljubav
Spoljašnji deo dlana (prema rubu dlana) su intuicija i osećanja
Gornji deo dlana (ispod prstiju) je strast, a donji dio dlana (prema zglobu) je zdravlje
Na osnovu značenja boja i delova dlana možete pročitati sudbinu i karakteristike osobe. Uzmite u obzir sve boje koje je osoba koristila. Na primer, ako osoba oboji palac u crveno, kažiprst u svetlo plavo, srednji prst u smeđe znači da se radi o osobi vrlo energičnog karaktera koja voli da pobeđuje i najčešće u tom uspeva hrabrom borbom (palac – crvena).
Osoba veruje u iskrenost i pravo prijateljstvo. Nadahnuta je verom, teži uzvišenim ciljevima (kažiprst – svetlo plavo).

Ambicije ove osobe vezane su za konkretne stvari, a do njihovog ostvarenja dolazi vlastitim radom i s puno truda.

Isto to uradite sa drugim dlanom da biste pročitali budićnost.
Na primer, ako osoba iscrta izrazito loše desnu ruku, napomenite joj šta to treba promeniti i koje osobine razvijati da bi budućnost bila svetlija. Dakle, loše uticaje je moguće ublažiti pozitivnim i konstruktivnim delovanjem odnosno aktiviranjem slobodne volje. Ako je iscrtala izrazito dobro desnu ruku, napomenite joj da ne uzima stvari zdravo za gotovo (da ne bi propustila povoljne prilike).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *