Goga Sekulic

A PLANIRALI SU DETE: Razvodi se poznata srpska pevačica? Napustila je zajednički dom i sada je…

Umesto da u 2018. uđe srećna i voljena, u zagrljaju supruga Uroša Domanovića (25), Goga Sekulić (40) dočekaće je sama.

Kako Kurir saznaje, iako je sa njim priželjkivala dete, pevačica je nedelju dana pred doček ostavila poznatog sportistu i vratila se u Beograd!

Sekulićkina i Domanovićeva ljubav se ugasila zbog čestih rasprava i nepoverenja, pa je ona spakovala kofere i napustila njihov stan u Cirihu.

– Urošu je zasmetalo što je Goga poslednja dva meseca često bila u Beogradu zbog snimanja novogodišnjih emisija, a ni vikende nije provodila kod kuće zbog svirki širom Balkana. Ona je samo u novembru čak 9 puta iz Ciriha letela za Beograd jer joj je medijsko eksponiranje bilo prioritet s obzirom na to da je uzdala nove pesme. On se pak tome protivio, smatrao da je prešla granice njegove tolerancije – kaže izvor blizak paru i dodaje da je Uroš bio nervozniji nego inače otkad se povredio:

– I on je proteklih mesec dana napet jer je povredio koleno i ne može da trenira, pa po ceo dan sedi u stanu. Zato je očekivao da Goga sve vreme bude s njim, ali ona nije mogla da otkaže brojne obaveze. Ona se trudi da što više zaradi kako bi isplatila kredit za stan u “švajcarcima”. Posle dugog razgovora rešili su da se razdvoje – on je ostao u Cirihu, a ona se vratila u Beograd.

Iako više ne žive zajedno, njih dvoje se često čuju telefonom.

– Njihova ljubav očigledno nije skroz nestala. Postoji nada da će se pomiriti, ali zasad je bolje da bar neko vreme budu rastavljeni kako bi dobro razmislili o svemu. Ako se dovoljno užele jedno drugog, mogu ubrzo da se vide, jer Cirih nije preko sveta. Uostalom, Goga mi je rekla da posle Božića planira da otputuje u Švajcarsku i razgovara s njim. Ako se tad ne pomire, verovatno će se definitivno rastati zauvek – kaže jedan Gogin prijatelj.

Goga je potvrdila ova saznanja.

– Loše vesti se brzo šire… Odlučili smo da neko vreme svako bude na svojoj strani. Trenutno nisam u Cirihu i to je sve što vam mogu reći – poručila je Goga za Kurir.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *