Milica Todorovic

Pevačica uživa u nekoliko kilograma viška: Samo sam spavala, jela, gledala serije i SUPER MI JE (VIDEO)

Atraktivna plavuša vratila se posle višemesečnog odmora na male ekrane i nastavila da peva, ali je njen povratak obeležio i višak kilograma. Kako je oduvek važila za jednu od najseksepilnijih pevačica, Milica Todorović kaže da kilograme koje je nabacila sada skriva garderobom dok ne vrati staru figuru.

– Još uvek nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, ali nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro i dalje sam seksi – kroz osmeh kaže Milica o čijim oblinama poslednjih nekoliko dana svi pričaju i dodaje:

– Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić pa mi je čudno, ali se lepo osećam. Odmarala sam se, nisam imala nastupe mesecima, nisam davala intervjue niti sam išla u emisije. Samo sam jela, spavala i gledala serije.

Milica priznaje da joj je ovakav duži odmor bio neophodan:

– Nisu mi nedostajali ni scena ni pevanje jer sam baš bila umorna. Od 13. godine profesionalno radim i od tada nisam imala odmor. Zato je sada došao taj trenutak da samo kažem doviđenja i da isključim telefone.

Bez obzira na to što se većina pevačica boji da će ih publika zaboraviti ako ih nema na sceni, ona o tome nije mislila.

– Zvala me je jedna koleginica da me pita da li mi je bilo frka što sam odlučila malo da se povučem, rekla sam joj da ne i da će videti kako će odmor da joj se osladi kada ga uzme.

Na pitanje da li joj dečko Miloš Paunović zamera što kači provokativne fotografije i da li mu smeta kada se oblači seksi, kaže:

– Da je on takav, ne bi bio sa pevačicom. To je mala doza seksepila i nije ništa strašno. Makar ja mislim da nije – kaže pevačica, koja vredno radi na novom singlu koji neće ugledati svetlost dana kada je ona to zamišljala.

– Spremam pesmu „Šou program”, a kako sam za snimanje spota angažovala dosta ljudi, mnogo mi je teško da ih sve uskladim, pa mi stalno odlažu datum snimanja. Trebalo bi da pesma kompletno bude gotova 14. februara, na Dan zaljubljenih, ali mrka kapa.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *