Maraja Keri

Pevačica raskinula veridbu sa BOGATAŠEM, žestoko ga izvređala, a sada joj se zbog jedne odluke mnogi PODSMEVAJU

Popularna pevačica raskinula je veridbu sa milijarderom, međutim uprkos činjenici da njihova ljubav nije opstala, kako tvrdi, nema govora o tome da će mu vratiti poklone. Maraja Keri odlučila je da zadrži dijamantsku ogrlicu od čak 500.000 dolara.

Prvi put je ogrlicu pokazala na otvaranju Pakerovog kasina u kineskom Makau, a gostujući u jednoj emisiji neposredno pred raskid javno se hvalila svojim darovima.

“Ova stara stvar? To mi je dragi dao nedavno. To je bilo jako, jako veliko iznenađenje. Veoma lepo. Nosila sam je odmah na otvaranju njegovog kasina”, ispričala je pevačica.

Osim ogrlice, zadržala je i verenički prsten koji vredi čak 12.7 miliona dolara. Australijski milioner Paker je nakon raskida tražio prsten nazad, ali spekuliše se da mu još uvek nije predala skupoceni nakit.

Veza Maraje i Pakera funkcionisala je odlično sve dok ona nije počela da snima sopstveni rijaliti, a strani mediji su čak spekulisali i da je razlog njena prevara.

“Ta veridba bila je moja najveća životna greška. Maraja je korektna žena, ali nismo jedno za drugo”, objasnio je Paker svojevremeno. Kerijeva ga je nazvala lažljivim oportunistom i tražila 50 miliona dolara odštete dogovorenih iz predbračnog ugovora. Milijarder nije hteo to da joj isplati jer se nisu venčali, tako da ugovor nema vrednost.

Činjenica da nije htela da mu vrati skupocenu ogrlicu izazvala je brojne reakcije u stranim medijima, a većina fanova joj se čak i podsmeva zbog ovakve odluke.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *