Andriana Cortan

Ovu ATRAKTIVNU voditeljku Željko Joksimović je ostavio zbog Jovane! Onda je nestala sa malih ekrana, ali sada je opet u ŽIŽI JAVNOSTI

Adriana Čortan važila je za jednu od najpopularnijih i najatraktivnijih voditeljki tokom 2000-ih, a premda je u poslednjih nekoliko godina manje aktivna u javnosti nego pre, ona i dalje briljira u svom poslu. Trenutno vodi emisiju “Beograde, dobro jutro” na Televiziji Studio B, i tvrdi da uživa u životu sa manje slave.

Atraktivna voditeljka ispunjena je i na emotivnom planu, ona je već pet godina u vezi sa Nemanjom Simićem, a početkom jeseni ovaj par planira i venčanje.

Ipak, Adriana (37) je rešila da svadbenu veselje zadrži samo za sebe i svoje najbliže, pa će se potruditi da to bude daleko od očiju javnosti.

“Gledaćemo da ispoštujemo tradiciju, ali u meri koja oboma odgovara. Smatram da su običaji lepi, ali ništa ne mora da se radi po svaku cenu”, ispričala je lepa brineta za magazin “Story”.

Voditeljka se verila u martu ove godine i to na Džibonijevom koncertu na Kopaoniku, a nedavno je otkrila i da ima veliku želju da postane majka.

“Sve ove godine uživamo u skladnoj emotivnoj vezi, sličnog smo temperamenta, volimo iste stvari, da putujemo, da se družimo. Čini mi se da smo nekako sve ovo vreme zajedno i rasli i stasavali”, ispričala je svojevremeno za “Gloriju”.

Podsetimo, ona je javnosti posebno postala poznata nakon što je bila u vezi sa pevačem Željkom Joksimovićem, a upravo je nju i ostavio zbog sadašnje supruge Jovane.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *