Bracni saveti

Ovo svi treba da pročitaju: Glumica dala sjajan ljubavni savet za žene i muškarce!

Džejda Pinket Smit je nekoliko puta otvoreno govorila o svom braku sa glumcem Vilom Smitom. Jednom prilikom je rekla da oni više o sebi ne govore kao o bračnim, već kao o životnim partnerima

Lepa supruga Vila Smita na Instagramu je objavila video sa porukom namenjenom svima onima čiji je partner bio neveran.

“Svim mojim kraljicama koje su prevarili muškarci: “Nije vaša krivica. Prestanite da krivite sebe”. Svim mojim kraljevima kojie su prevarile njihove partnerke: ‘To nije vaša krivica. Da, i žene varaju'”.

Džejda je još dodala i da je seks najveća sila u univerzumu sa kojom moramo da se izborimo i da je u vezama najvažnija samokontrola.

“Prevara nije uvek vezana za to šta se dešava u vezi, reč je o samokontroli. Ako mislite da je dovoljno to što vas neko voli i želi da bude sa vama u vezi da reši sve traume koje sa sobom nosi… da će znati kako da se izbori sa svojim traumama… Ne, ljudi će zabrljati. Evo u čemu je stvar – pobrinite se da ste u vezi sa nekim ko želi da se kontroliše”, poručila je Pinket Smit.

Većina nas ulazi u vezu sa gomilom trauma i visokim očekivanjima. Traume i očekivanja su opasna mešavina jer nas naše traume i lažna uverenja koja kreiramo, sprečavaju da ponudimo najbolju verziju sebe, sebi i drugima. Svi smo gomila otvorenih rana koje naleću jedna na drugu… svakodnevno. Zbog toga verujem da je za veze potreban spiritualni trud”, napisala je glumica u opisu videa.

Džejda Pinket Smit je nekoliko puta otvoreno govorila o svom braku sa glumcem Vilom Smitom. Jednom prilikom je rekla da oni više o sebi ne govore kao o bračnim, već kao o životnim partnerima.

Takođe, nešto ranije je priznala da je bila zavisna od seksa i da je u jednom periodu mislila da je “seks rešenje za sve”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *