Palac

OVO JE TVOJA NAJJAČA OSOBINA: Oblik palca otkriva OVE važne stvari o tvom karakteru

Sigurno ćete biti zadivljeni snažnom povezanošću vaših karakternih osobina i vaših fizičkih karakteristika! Da li znate šta sve oblik palca otkriva o vama? Postoji pet najčešćih oblika palca. Vaš palac ima jedan zglob koji spaja donji i gornji deo. Palac može biti fleksibilan ili nefleksibilan. Pogledajte sliku ispod, odredite svoj oblik palca i pročitajte šta to govori o vama.

Tip A

Gornja polovina palca je veća od donje

Vi ćete se pružiti što više i dalje možete. Imate želju da se istaknete i stalno tražite načine za to. Želite da uspete u životu i ta želja je veoma jaka. Ipak, zauvek ćete biti skromni i zahvalni ako i kada uspete. Takva ličnost vas čini izuzetnom osobom.

Tip B

Donja polovina palca je veća od gornje

Vi ste veoma smirena i zadovoljna osoba koja razume druge. Vama se može verovati i uvek ćete održati reč. Držite se svojih verovanja i izuzetno ste skromni. Cenite male i manje važne stvari u životu i svuda možete pronaći radost. Nećete zaboraviti ljude koji su vam pomogli da uspete i daćete im zasluge koje zaslužuju. Možda niste bogati kada je novac u pitanju, ali imate ono važnije – ljubav!

Tip C

Obe polovine palca su iste veličine

Vi uvek tragate za ravnotežom u životu. Volite kada je vaš svet harmoničan i nećete biti srećni dok ga takvim ne napravite. Vi bez napora pronalazite dobro u drugim ljudima i lepo u ružnom. Ako naletite na prepreku u životu, pronaći ćete način da je savladate. Vaš život se zasniva na emotivnom i fizičkom slaganju.

Tip D

Vaš palac je fleksibilan

Ako imate fleksibilan palac, vi ste fleksibilni i u životu. Kada vas život stavi pred izazove, vi se lako prilagodite. Vi ste istinski borac i brzo ćete se promeniti kada je to potrebno. Otvorenog ste uma što je korisno u životu. Nema mnogo ljudi takav mentalni sklop!

Tip E

Vaš palac je nefleksibilan

Vi imate donekle upornu ličnost. Ispunjavate obećanja, ali umete biti neprilagodljivi kada se radi o nekim drugim stvarima. Kada se na nešto odlučite, to ćete i uraditi, bez obzira na sve. Odani ste do srži! Zbog toga vas vole svi oko vas.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *